Siirry sisältöön

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto

Ravintola-ala tarjoaa monipuoliset työllistymismahdollisuudet alan ammattilaisille: erilaisten keittiöiden kokeille, tarjoilijoille ja baarimestareille. Hyvää ruokaa ja palvelua tarvitaan aina.

Kokki suunnittelee ja valmistaa aterioita asiakaslähtöisesti ja taloudellisesti sekä tarvittaessa osallistuu myös myynti- ja asiakaspalveluun. Tarjoilija hoitaa ruokien ja juomien myyntiä ja tarjoilua. Hän kansallisen ja kansainvälisen ruoka-, juoma- ja tapakulttuurin asiantuntija.

Hyvien työllistymismahdollisuuksien lisäksi alalla on hyvät jatkokoulutusmahdollisuudet. Kokin perustutkintotason opinnot voi suorittaa myös erityistä tukea tarvitsevien pienryhmäopetuksena.

Jatkuva haku tähän tutkintoon on auki vain niissä toimipaikoissa, joissa on avoimia opiskelijapaikkoja. Avaamme haun heti, kun paikkoja vapautuu. Tilannetta kannattaa seurata.

Jatkuva haku

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto

Tarjoilija, Kokki

Kankaanpää
Yhteishaku

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto

Kokki, Tarjoilija

Hakuaika: 20.2.2024 – 19.3.2024
Kokemäki
Yhteishaku

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto

Kokki, Tarjoilija

Hakuaika: 20.2.2024 – 19.3.2024
Kankaanpää
Yhteishaku

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto

Kokki, Tarjoilija

Hakuaika: 20.2.2024 – 19.3.2024
Ulvila