Opetusravintola Hovi, Kankaanpää

Sataedun ravintolapalvelut ovat suljettu toistaiseksi koronaepidemian aiheuttaman poikkeustilanteen vuoksi. Ilmoitamme täällä, kun taas patamme porisevat.

Ravintoloissa tarjoillaan kaikki annoksina, myös alkusalaatit, kahvi ja jälkiruoka. Sataedun palvelutoiminta huomioi kansalliset turvaohjeistukset. Tervetuloa ruokailemaan!

Opetusravintola Hovi on nimensä veroinen, edustava lounasravintola Kuninkaanlähteenkadulla. Hovin väki tarjoaa alusta asti itse valmistettua laadukasta lähiruokaa. Myös tilausravintolana toimivalla Hovilla on A-oikeudet.

Opetusravintola Hovin lounas on katettu maanantaista perjantaihin kello 11 – 13.

Lisätiedot ja pöytävaraukset, puh. 040 199 4974, hovi@sataedu.fi

Viikko 12

Maanantai 16.3.2020

ARKIRUOKA 9,50 €
Lämminsavulohipastaa

KEITTO 8,80 €
Paahdettua kurpitsakeittoa

PÄIVÄN LIHA/KALA 10,50 €
Holsteinin leike
Kylmää kapriskastiketta
Timjamilla maustettua juustoista uuniperunaa

PIZZA 9,50 €
Kinkku, ananas, aura

JÄLKIRUOKA
Omenakiisseliä ja kaneli-kermavaahtoa

Päivän lounaat sisältävät runsaan salaattibufeen, ruokaleivät ja -juomat, jälkiruoan sekä kahvia/teetä

Tiistai 17.3.2020

Suljemme toistaiseksi

Keskiviikko 18.3.2020

Suljemme toistaiseksi

Torstai 19.3.2020

Suljemme toistaiseksi

Perjantai 20.3.2020

Suljemme toistaiseksi

 

 

 

Hovin lounaseen kuuluvat

  • alkusalaattipöytä
  • tuore leipä ja levite
  • ruokajuomana kotikalja, maito tai vesi
  • lämmin kala-, kasvis- tai liharuoka
  • kahvi tai tee
  • jälkiruoka

 

Tyylikäs tilausravintola juhliin

Iltaisin ja viikonloppuisin Hovi juhlii kanssanne. Opiskelijat suunnittelevat ja toteuttavat opettajien ohjauksessa tyylikkään tarjoilun ja kattavat 40-paikkaisen ravintolasalin juhla-asuun asiakkaan toiveiden mukaan.

Hovin catering-palvelu tuo toivotut juhlatarjoilut myös asiakkaan omiin juhlatiloihin tai tapahtumiin. Lisätietoja, puh. 040 1994974.

Hyvästä ruoasta ammatti?

Etsitkö uutta uraa tai haluatko kehittää ravintola-alan ammattitaitoasi? Koulutamme kokkeja, suurtalouskokkeja, tarjoilijoita ja baarimestareita. Ravintola- ja catering-alan perustutkinto antaa hyvät valmiudet alan työhön. Omaa osaamista voi täydentää tarjoilijan, ravintola- tai suurtalouskokin ammattitutkinnolla.

Tutustu Sataedun ravintola-alan koulutuksiin

Sataedu Hovi on myös Facebookissa