Opetusravintola Hovi, Kankaanpää

Opetusravintola Hovi on nimensä veroinen, edustava lounasravintola Kuninkaanlähteenkadulla. Hovin väki tarjoaa alusta asti itse valmistettua laadukasta lähiruokaa. Myös tilausravintolana toimivalla Hovilla on A-oikeudet.

Opetusravintola Hovin lounas on katettu maanantaista perjantaihin kello 11 – 13.

Lisätiedot ja pöytävaraukset, puh. 040 199 4974, hovi@sataedu.fi

Viikko 47

Maanantai 18.11.

ARKIRUOKA 9,50 €
Broilerikiusaus

KEITTO 8,80 €
Juustokeittoa
Ruiskrutonkeja

PÄIVÄN LIHA/KALA 10,50 €
Porsaan sisäfileetä
Punaviinikastiketta
Jättilohkoja

JÄLKIRUOKA
Hovin jälkkäriä

Tiistai 19.11.

ARKIRUOKA 9,50 €
Chili con carnea
Riisiä

VEGE 9,00 €
Lehtikaali-sitruunapastaa

PÄIVÄN LIHA/KALA 10,50 €
Wasabilohta
Kukkakaalipureeta

PIZZA 9,00 €
Kinkku-ananas-aurajuusto

JÄLKIRUOKA
Karviaisvispipuuroa

Keskiviikko 20.11.

ARKIRUOKA 9,50 €
Broileritortilla salaattipedillä

VEGE 9,00 €
Punajuuri-halloumi burgeri

PÄIVÄN LIHA/KALA 10,50 €
Pippuripihvi kermakastikkeessa
Valkosipuliperunaa

JÄLKIRUOKA
Kääretorttua

Torstai 21.11.

ARKIRUOKA 9,50 €
Lämminsavulohipastaa

Keitto 8,80 € 
Kalattoman kalakeitto

PÄIVÄN LIHA/KALA 10,50 € 
Igorin kanaa
Bataattiranskalaisia

JÄLKIRUOKA
Raparperivaahtoa

Perjantai 22.11.

SULJETTU

Henkilökunta koulutuksessa

 

 

Hovin lounaseen kuuluvat

  • alkusalaattipöytä
  • tuore leipä ja levite
  • ruokajuomana kotikalja, maito tai vesi
  • lämmin kala-, kasvis- tai liharuoka
  • kahvi tai tee
  • jälkiruoka

 

Tyylikäs tilausravintola juhliin

Iltaisin ja viikonloppuisin Hovi juhlii kanssanne. Opiskelijat suunnittelevat ja toteuttavat opettajien ohjauksessa tyylikkään tarjoilun ja kattavat 40-paikkaisen ravintolasalin juhla-asuun asiakkaan toiveiden mukaan.

Hovin catering-palvelu tuo toivotut juhlatarjoilut myös asiakkaan omiin juhlatiloihin tai tapahtumiin. Lisätietoja, puh. 040 1994974.

Hyvästä ruoasta ammatti?

Etsitkö uutta uraa tai haluatko kehittää ravintola-alan ammattitaitoasi? Koulutamme kokkeja, suurtalouskokkeja, tarjoilijoita ja baarimestareita. Ravintola- ja catering-alan perustutkinto antaa hyvät valmiudet alan työhön. Omaa osaamista voi täydentää tarjoilijan, ravintola- tai suurtalouskokin ammattitutkinnolla.

Tutustu Sataedun ravintola-alan koulutuksiin

Sataedu Hovi on myös Facebookissa