Siirry sisältöön

Sataedu työnantajana

Sataedussa työskentelee noin 300 oman alansa ammattilaista. Enemmistö, lähes 75 prosenttia, on opetusalan henkilöstöä. Muut sataedulaiset työskentelevät hallinto- ja kehittämistehtävissä sekä tuloksellisen opiskelun mahdollistavissa tukitoiminnoissa kuten ruoka- ja kiinteistöpalveluissa.

Toimipaikkamme sijaitsevat Harjavallassa, Huittisissa, Kankaanpäässä, Kokemäellä, Nakkilassa, Parkanossa, Raumalla ja Ulvilassa.

Arvomme ovat

  • yksilöllisyys
  • innostuneisuus
  • turvallisuus

Toimimme visiomme Parempaa osaamista ja hyvinvointia mukaisesti.

 Katso henkilökunnan hyvinvointipäivässä tammikuussa 2020 kuvattu videomme.

Avoimet työpaikat

Julkaisemme avoimet työpaikat Kuntarekry-palvelussa.

Työhyvinvointi ja työterveyshuolto

Mittaamme ja kehitämme työhyvinvointiamme säännöllisesti. Kahdesti vuodessa tehtävän työhyvinvointikyselyn lisäksi kokonaisuutta mitataan Terveystalon laajalla Parempi Työyhteisö (ParTy)® -kyselyllä.

Suomen Terveystalo Oy huolehtii sataedulaisten työterveydestä. Työterveyshuolto käsittää lakisääteisen työterveyshuollon sekä yleislääkäritasoisen, työterveyspainotteisen sairaanhoidon.

Sataedu tukee henkilökunnan hyvinvointia ePassi Flexillä. Sähköinen maksujärjestelmä ePassi Flex sisältää Sportti- ja KulttuuriPassin sekä HyvinvointiPassin. Vuonna 2023 tuen suuruus on 300 euroa/vuosi. Osa- ja määräaikaisten työntekijöiden tuen suuruus riippuu työsuhteen pituudesta.

Muita mahdollisuuksia kulttuuriin sekä erilaisiin tapahtumiin ja matkoihin tarjoaa Sataedun henkilökuntakerho.

Toimipaikkojen ruokaloissa on mahdollisuus ruokailla tuetusti. Lounas maksaa verotusarvon verran, vuonna 2022 5,36 euroa. Kankaanpäässä ja Kokemäellä sijaitsevissa opetusravintoloissa voi ruokailla myös listahintoja edullisempaan henkilökuntahintaan.

Etätyö ja joustava työaika

Työtehtävien salliessa työntekijöillä on mahdollisuus tehdä osa työpäivistään etänä.

Opettajat saavat itse valita neljännekselle vuosityöajastaan työnteon ajan ja paikan.

Koulutus ja mahdollisuus kehittää osaamistaan

Sataedu järjestää itse henkilöstökoulutuksia sekä käyttää ostopalveluja tarpeiden mukaisesti. Osaamista ja kehittämistarpeita seurataan yksilöllisesti.

​Vielä muita etuja

Työntekijät voivat saada henkilökunta-alennusta joistakin opiskelijatyönä tehtävistä palveluista. Palvelussuhteessa oleva työntekijä voi maksutta vuokrata tiloja juhlan järjestämiseen.