Siirry sisältöön

Sataedu työnantajana

Meillä Sataedussa työskentelee noin 300 oman alansa ammattilaista, joista noin 75 prosenttia on opetusalan henkilöstöä. Muut sataedulaiset työskentelevät hallinto- ja kehittämistehtävissä sekä viihtyisän ympäristön ja opiskelun mahdollistavissa tukitoiminnoissa, kuten ruoka- ja kiinteistöpalveluissa.

Toimipaikkamme sijaitsevat Harjavallassa, Huittisissa, Kankaanpäässä, Kokemäellä, Nakkilassa, Parkanossa, Raumalla ja Ulvilassa.

Arvomme ovat

  • yksilöllisyys
  • innostuneisuus
  • turvallisuus.

Toimimme Parempaa osaamista ja hyvinvointia -visiomme mukaisesti.

 Katso henkilökunnan hyvinvointipäivässä kuvattu videomme.

Avoimet työpaikat

Julkaisemme avoimet työpaikat Kuntarekry-palvelussa.

Työhyvinvointi ja työterveyshuolto

Työntekijöidemme työhyvinvointi on meille tärkeää. Tästä syystä mittaamme ja kehitämme työhyvinvointiamme säännöllisesti. Kahdesti vuodessa tehtävän työhyvinvointikyselyn lisäksi kokonaisuutta kartoitetaan muutaman vuoden välein laajemmalla kyselyllä.

Suomen Terveystalo Oy huolehtii sataedulaisten työterveydestä. Työterveyshuolto käsittää lakisääteisen työterveyshuollon sekä yleislääkäritasoisen, työterveyspainotteisen sairaanhoidon.

Sataedu tukee henkilökunnan hyvinvointia ePassi Flexillä. Sähköinen maksujärjestelmä ePassi Flex sisältää Sportti- ja KulttuuriPassin sekä HyvinvointiPassin. Vuonna 2023 tuen suuruus on 300 euroa/vuosi. Osa- ja määräaikaisten työntekijöiden tuen suuruus riippuu työsuhteen pituudesta.

Muita mahdollisuuksia kulttuuriin sekä erilaisiin tapahtumiin ja matkoihin tarjoaa Sataedun henkilökuntakerho.

Toimipaikkojen ruokaloissa on mahdollisuus ruokailla tuetusti. Henkilökunnan lounaan hinta on verotusarvon mukainen – vuonna 2024 hinta on 6,37 euroa. Kankaanpäässä ja Kokemäellä sijaitsevissa opetusravintoloissa voi ruokailla myös listahintoja edullisempaan henkilökuntahintaan.

Etätyö ja joustava työaika

Työtehtävien salliessa työntekijöillä on mahdollisuus tehdä osa työpäivistään etänä.

Opettajat saavat itse valita neljännekselle vuosityöajastaan työnteon ajan ja paikan.

Osaamisen kehittäminen

Sataedu järjestää itse henkilöstökoulutuksia sekä käyttää ostopalveluja henkilöstön koulutussuunnitelman mukaisesti. Osaamista ja kehittämistarpeita seurataan yksilöllisesti.

​Muut edut

Työntekijät voivat saada henkilökunta-alennusta osasta opiskelijatyönä tehtävistä palveluista. Palvelussuhteessa oleva työntekijä voi maksutta vuokrata tiloja juhlan järjestämiseen.