Siirry sisältöön

Sataedu palvelee työelämää

Haluamme pitää Suomen jatkossakin hyvinvoivana ja kilpailukykyisenä. Panostamme aktiiviseen alueelliseen yhteistyöhön, jotta voimme kouluttaa ammattitaitoista työvoimaa työelämän tarpeisiin ja ehkäistä nuorten syrjäytymistä. Tulevaisuuden muuttuvat tarpeet ja yrittäjämäinen toiminta ovat toimintamme keskiössä.

Tarjoamme monipuolista koulutusta lyhyistä luennoista pitkiin, jopa usean vuoden kestäviin koulutusprojekteihin ja valmennusohjelmiin. Suunnittelemme ja toteutamme koulutukset aina yrityksen tarpeiden mukaan.

Rekrytointiapua eri tarpeisiin

Tarvitsetko työvoimaa? Tai onko sinulla tarjota työssäoppimispaikkaa tai tarvitsetko määräaikaisia lisäkäsiä sesongin ajaksi? Vai haluatko palkata sataedulaisen kasvamaan yrityksesi avainpelaajaksi?

Sataedun työelämäpalveluiden kautta työnantajat voivat tarjota koulutus- ja oppisopimuspaikkoja, kesä- ja projektitöitä tai vakituisia työpaikkoja opiskelijoille.

Voit ilmoittaa avoimista työ- ja työssäoppimispaikosta opiskelijoillemme tällä lomakkeella 

Tarjolla laajaa osaamista

Mitä sinun yrityksesi tarvitsee? Ota yhteyttä Laura Poikkeukseen, niin suunnittelemme yhdessä juuri teille sopivan kokonaisuuden. Vai haluatko ottaa suoraan yhteyttä koulutuspäällikköihimme? Heidän yhteystiedot ovat myös alla

Ville Huhtala

Logistiikka, Pintakäsittely, Puhtaus- ja kiinteistöpalveluala, Rakennusala

Olli-Pekka Ojalainen

Ajoneuvoala, ICT, Kone- ja tuotantotekniikka, Sähkö- ja automaatioala, Talotekniikka

Marjatta Mäkivaara-Vahtera

Hius- ja kauneudenhoitoala, Jalkineala, Matkailu- ja ravintola-ala, Media-ala, Taideteollisuusala

Pirjo Raunio

Liiketalous ja valmentavat

Sanna-Mari Pudas-Tähkä

Kasvatusala, Sosiaali- ja terveysala, Välinehuoltoala

Ota yhteyttä

Laura Poikkeus