Siirry sisältöön

Opiskelijakorteilla monia etuja

Slice-mobiiliopiskelijakortti

Slice-mobiiliopiskelijakortti on kaikkien Sataedussa tutkintoa tai osatutkintoa opiskelevien käytettävissä. Palvelun tarjoaa Slice. Lataa appi ja aktivoi se Sataedun koodilla. Saat koodin aloittaessasi opinnot.

Slice-mobiilikortilla saat Matkahuollon ja VR:n opiskelijaedut sekä erilaisia etuja ja alennuksia eri alojen liikkeistä sekä kahviloista ja ravintoloista. Satakunnan yli tuhannen etuja antavan yrityksen tiedot löydät Slicen verkkosivuilta: www.slice.fi

Lisäohjeita kortin käyttöön on Sataedun opiskelijaintra Aulassa.

SAKKI ry:n opiskelijakortti

Ammattiin Opiskelevat SAKKI ry:n jäsenkortilla saa Matkahuollon ja VR:n opiskelijoille myöntämät valtakunnalliset matkustusedut ja muita jäsenetuja. Perinteisen jäsenkortin lisäksi opiskelija saa käyttöönsä digitaalisen kortin eli Frank Appin.

SAKKI ry:n jäsenmaksu määräytyy sen mukaan, kuinka moneksi vuodeksi jäseneksi liitytään. Jäsenyys edellyttää muun muassa pääsääntöistä, vähintään 8 kk kestävää opiskelua ammatillisessa oppilaitoksessa. Tutustu muihin jäsenyysehtoihin sekä jäsenmaksuun ja -etuihin SAKKI ry:n sivuilla. Lisätietoja on myös Sataedun opiskelijaintra Aulassa.

OSKU ry:n opiskelijakortti

OSKU ry on ammatillisen 2. asteen opiskelijoiden perustama ja omistama opiskelija- ja nuorisojärjestö, jossa opiskelijat itse tekevät toiminnan ja päätökset.

OSKUn jäsenyys maksaa 16€ lukuvuodessa (v.2023). Jäsenyyteen sisältyy AMIS-opiskelijakortti, jolla saa  alennusta liikkumisesta, syömisestä tai vaikka parturissa käynnistä. Lisätietoa OSKU ry:n omilta sivuilta: osku.fi ja Sataedun opiskelijaintra Aulasta.