Opetusravintola Ruukku, Kokemäki

Opetusravintola Ruukku on rauhallinen ja edustava lounasravintola Sataedun tiloissa Kokemäellä. Ruukun vaihtuvan lounaslistan lisäksi erilaiset teema- ja juhlapäivät tarjoavat omaa makujuhlaansa arkeen.

Ruukku on auki arkisin klo 10.45–13.00.

Tervetuloa! 

RUOKALISTA VIIKKO 5

MAANANTAI 27.1

Valkoviinikermassa haudutettuja kampelarullia, ruusukaali- herkkusienipaistosta (L,G) 10,50 €

 Vuohenjuustolla täytettyä lihamurekemureketta, punajuuri- perunavuokaa, pippurikastiketta (L,G) 9,50 €

 Mustajuuri- perunasosekeittoa ja rapeita ruistikkuja 8,80 €

Parempaa pullavanukasta, Ruukun vaniljajäätelöä (L, G pyydettäessä)

TIISTAI 28.1

Beef Wellingtonia, maa- artisokkagratiinia, kauden kasviksia, madeira-kastiketta (L)10,50 €          

Portugalilaista kalapataa, paahdettua yrttileipää (L,G) 9,50 €

Kasvispihvejä ja savojinkaalipaistosta ja kermaviilikastiketta 8,80 € (L,G)

Päivänpizza Parma 8,50 €

Suklaaleivos, erikoiskahvia (L,G pyydettäessä)

KESKIVIIKKO 29.1

Burgundinpataa, rosmariini- kermaperunoita, hunajaisia uunijuureksia (L,G) 10,50 €

Kanaa kung pao ja paistettua villiriisiä 9,50 € (L,G)

 Fish and chips 8,80 € (L)

Päivänpizza Parma 8,50 €

Chia vanukasta (L,G)

TORSTAI 30.1

Possu kääryleitä Ruukun tapaan, puikula-palsternakkapyrettä, savoijinkaalipaistosta ja tartarkastiketta (L,G) 10,50 €

Katkarapu-avokadopasta ja peruna muffinia 9,50 € (L)

 Pariloituja seitanpihvejä ja kasvisnuudeleita 8,80 € (L,G)

Päivänpizza Lohi 8,50 €

Suklaakiisseliä ja mandariinimelbaa (L,G)

PERJANTAI 31.1

Maissilastuilla kuorrutettu kanaa, lohkoperunoita ja chili-kermaviilikastiketta (L,G) 10,50 €

Blinejä Ruukun tapaan, siian ja kirjolohen mätiä, sitruuna cremeä ja punasipulihilloketta (L) 9,50 €

Tonnikalalasagnea (L) tomaattisalsaa 8,80 €

Päivänpizza Lohi 8,50 €

Vohveleita ja lämmintä kinuskikastiketta ja marjoja (L,G pyydettäessä)

Viikko 4

Maanantai 20.1.

Härän grillipihviä (ulkofileestä) savupaprika maustevoita, kasvispaistosta ja lankkuperunoita (L,G) 10,50 €

Vuohenjuusto broileria artisokkarisottoa ja punaviinikastiketta (L,G) 9,50 €

Kermaista tattikeittoa ja maalaisleipää (L,G pyydettäessä) 8,80 €

Kerroskiisseliä (L,G)

Tiistai 21.1.

Grillattua lohta Hunajaisia uunikasviksia, sienimuhennosta (L,G) 10,50€

Blinejä Ruukun tapaan Siian ja kirjolohen mätiä, sitruuna cremeä ja punasipulihilloketta (L) 9,50 €

Norjalaista kalakeittoa (L,G) 8,80€

Lakritsipannacottaa (L,G)

Keskiviikko 22.1.

Pariloitua maksaa, pekoni- punaviinikastiketta, perunasosetta ja puolukkahilloketta (L,G) 10.50€

Blinejä Ruukun tapaan, siian ja kirjolohen mätiä, sitruuna cremeä ja punasipulihilloketta (L) 9,50€

Pestopastaa (L,G pyydettässä) 7,50€

Uunijäätelöä (L,G pyydettäessä)

Torstai 23.1.

Lehtipihviä Cafe de Paris, grillitomaattia, lankkuperunoita ja rucolaa (L,G) 10,50 €

Lihapullapastaa arrabiatta (L,G pyydettäessä) 9,50€

Nyhtökauraburger, bataattiranskalaisia ja coleslawta, 8,80€

Toffeepaloja (L,G pyydettäessä)

Perjantai 24.1.

Lohimedaljonkeja voi-valkoviinikastiketta, paahdettuja ja kasviksia ja tillikvinoaa (L,G pyydettäessä) 10,50€

Metsästäjän leipää (jauhelihasta), tikkuperunoita ja dippiä (L,G pyydettäessä) 9,50€

Härkisenciladoja (L,G pyydettäessä) 8,80€

Tyrkisk peber -rahkaa (L,G)

 

Ruukun lounas

Maittavaan lounaaseemme kuuluvat:

  • alkusalaattipöytä
  • tuore leipä ja levite
  • ruokajuoma
  • kahvi ja tee
  • jälkiruoka.

Otamme mielellämme vastaan pöytävarauksia. Voit myös tilata annoksia mukaan tai ostaa leivonnaisia ja muita ravintolatuotteita Take away -myyntipisteemme vaihtelevasta valikoimasta.

Ota yhteyttä: Sataedu Ruukku puh. 040 199 4327, ruukku@sataedu.fi

Sataedu Ruukku on myös Facebookissa

Sataedu Ruukusta myös juhla- ja catering-palvelut

Suunnitteletko juhlaa tai tapahtumaa? Ota yhteyttä Sataedu Ruukkuun. Opiskelijamme toteuttavat opettajien ohjauksessa herkulliset tarjoilut.

Lisätietoja antaa Paula Pelto puh. 040 199 4328

Hyvästä ruoasta ammatti?

Etsitkö uutta uraa tai haluatko kehittää ravintola-alan ammattitaitoasi? Koulutamme kokkeja ja tarjoilijoita. Ravintola- ja catering-alan perustutkinto antaa hyvät valmiudet alan työhön. Omaa osaamista voi täydentää tarjoilijan, ravintola- tai suurtalouskokin ammattitutkinnolla.

Tutustu Sataedun ravintola-alan koulutuksiin