Opetusravintola Ruukku, Kokemäki

Sataedun ravintolapalvelut ovat suljettu toistaiseksi koronaepidemian aiheuttaman poikkeustilanteen vuoksi. Ilmoitamme täällä, kun taas patamme porisevat.

Ravintoloissa tarjoillaan kaikki annoksina, myös alkusalaatit, kahvi ja jälkiruoka. Sataedun palvelutoiminta huomioi kansalliset turvaohjeistukset. Tervetuloa ruokailemaan!

Opetusravintola Ruukku on rauhallinen ja edustava lounasravintola Sataedun tiloissa Kokemäellä. Ruukun vaihtuvan lounaslistan lisäksi erilaiset teema- ja juhlapäivät tarjoavat omaa makujuhlaansa arkeen.

Ruukku on auki arkisin klo 10.45–13.00.

Tervetuloa! 

Valtioneuvoston linjauksen mukaisesti Sataedu sulkee ovensa lähiopetukselta 17.3 lähtien keskeytys kestää 13.4 saakka, näin myös Ravintola Ruukku sulkeutuu, pidetään toisistamme huolta ja tavataan lounashetkien merkeissä jälleen keväämmällä.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ruukun lounas

Maittavaan lounaaseemme kuuluvat:

  • alkusalaattipöytä
  • tuore leipä ja levite
  • ruokajuoma
  • kahvi ja tee
  • jälkiruoka.

Otamme mielellämme vastaan pöytävarauksia. Voit myös tilata annoksia mukaan tai ostaa leivonnaisia ja muita ravintolatuotteita Take away -myyntipisteemme vaihtelevasta valikoimasta.

Ota yhteyttä: Sataedu Ruukku puh. 040 199 4327, ruukku@sataedu.fi

Sataedu Ruukku on myös Facebookissa

Sataedu Ruukusta myös juhla- ja catering-palvelut

Suunnitteletko juhlaa tai tapahtumaa? Ota yhteyttä Sataedu Ruukkuun. Opiskelijamme toteuttavat opettajien ohjauksessa herkulliset tarjoilut.

Lisätietoja antaa Paula Pelto puh. 040 199 4328

Hyvästä ruoasta ammatti?

Etsitkö uutta uraa tai haluatko kehittää ravintola-alan ammattitaitoasi? Koulutamme kokkeja ja tarjoilijoita. Ravintola- ja catering-alan perustutkinto antaa hyvät valmiudet alan työhön. Omaa osaamista voi täydentää tarjoilijan, ravintola- tai suurtalouskokin ammattitutkinnolla.

Tutustu Sataedun ravintola-alan koulutuksiin