Siirry sisältöön

Parturi-kampaamomme ja kauneushoitolamme palvelevat kevätkaudella maanantaisin. Tervetuloa kaunistumaan ja virkistymään!

Hius- ja kauneuspalvelut Helmi vastaanottaa asiakkaita Sataedun tiloissa Kankaanpäässä. Käynti osoitteesta Kuninkaanlähteenkatu 14.

Opiskelija tekee kasvohoitoa asiakkaalle oppilaitoksen kauneushoitolassa.

Kauneushoitola Helmi

Kauneushoitola Helmi tarjoaa mahdollisuuden virkistäytyä hoitojen parissa. Opiskelijamme tekevät opettajan valvonnassa muun muassa erilaisia kasvo- ja vartalohoitoja.

Kauneushoitola palvelee asiakkaita maanantaisin kello 9.30 – 13.30. Palvelemme kevätkaudella 22.5. asti. Poikkeuksena ovat maanantait 20.2., 10.4. ja 1.5., jolloin hoitola on suljettu.

Ajanvaraukset asiakaspalvelupäivinä puh. 040 199 4254.

Tutustu kauneusalan palveluihimme ja hinnastoomme.

Osuuskunta Kastehelmi palvelee myös

Osuuskunta Kastehelmi palvelee Helmen tiloissa keskiviikkoisin kello 9.30–16 (17). Kastehelmi-hoitola on avoinna 24.5. asti. Poikkeuksen keskiviikko 22.2., jolloin se on suljettu

Opiskelija meikkaa asiakasta Sataedun kauneushoitolassa.

Parturi-kampaamo Helmi

Opiskelijamme toteuttavat hiuksiisi uuden tyylin tai tarvittaessa vain siistivät hieman. Parturi-kampaamossamme on myynnissä  myös hiusten kotihoitoon laadukkaita, ammattikäyttöön suunniteltuja tuotteita.

Parturi-kampaamo palvelee asiakkaita maanantaisin kello 9.30–13.30.
Palvelemme kevätkaudella 22.5. asti. Poikkeuksena ovat maanantait 20.2., 10.4. ja 1.5., jolloin parturi-kampaamo on suljettu.

Ajanvaraukset asiakaspalvelupäivinä puh. 040 199 4253.

Tutustu hiusalan palveluihimme ja hinnastoomme.

Opiskelijat leikkaavat asiakkaiden hiuksia parturi-kampaamo Helmessä.

Hemmottelupäivä ystäville

Kauneushoitola Helmessä voit järjestää oman hemmottelupäivän ystävillesi tai työporukalle. Päivän ohjelmaan on mahdollisuus yhdistää esimerkiksi ruokailu opetusravintola Hovissa. Kysy eri vaihtoehdoista.

Kiinnostaako hius- ja kauneusala sinua?

Tutustu hius- ja kauneusalan koulutuksiimme.

Seuraa meitä Facebookissa.