Palvelulogistiikkatyöntekijä (logistiikan perustutkinnon osia)

Hae koulutukseen

Palvelulogistiikkatyöntekijä (ennen varastonhoitaja) työskentelee erilaisissa varastoissa tai terminaaleissa. Hän työskentelee tavaroiden lähettämisessä ja vastaanotossa, tavaran varastoinnissa, lähetysten pakkaamisessa sekä keräilyssä.

Hän tekee töitä käsin sekä käyttää tavarankäsittelylaitteita ja trukkia. Palvelulogistiikkatyöntekijä täyttää ja käyttää monenlaisia varastoinnin ja lähetysten asiakirjoja tietotekniikkaa hyödyntäen.

Opinnot toteutetaan päiväopintoina. Koulutukseen valituilla tulee olla hyvä suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito. Koulutuskieli on suomi.

LISÄTIEDOT
Työssä tarvitaan organisointikykyä, itsenäistä työskentelyotetta sekä asiakaspalvelu- ja yhteistyötaitoja. Tehtävässä vaaditaan riittävää fyysistä kuntoa, tietotekniikan hallintaa sekä huolellisuutta ja vastuullisuutta.

Koulutuksen jälkeen on tavoitteena työllistyä varastoinnin työtehtäviin esimerkiksi tukkuliikkeeseen, vähittäiskaupan yritykseen, tavaraterminaaliin, teollisuuden yritykseen tai elintarviketeollisuuteen.

Koulutus on tarkoitettu työttömille ja työttömyysuhan alaisille, yli 20 -vuotiaille työnhakijoille, joilla on TE-toimiston toteama koulutustarve.

Koulutuksessa suoritat osatutkinnon logistiikan perustutkinnon sisälogistiikan osaamisalasta.

OSATUTUKINTO muodostuu perustutkinnon pakollisista osista, joista henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaan valitaan kaksi tai kolme.

Koulutuksen sisältö:
*Logistiikka alan työympäristössä toimiminen
*Tavaran vastaanotto ja säilyttäminen
*Tavaran keräily ja pakkaaminen
*Tavarankäsittelylaitteiden käyttö ja trukinkuljettajana työskentely.

Koulutukseen sisältyvät myös työturvallisuuskorttikoulutus, hygieniapassi ja ensiapukoulutus.

Koulutus alkaa 28.10.2024, kesto 22.8.2025 saakka.
Hakuaika päättyy 30.9.2024
Haastattelut 18.10.24 (haastattelupäivään saattaa tulla muutoksia).

Tee hakemus ilmoituksen alalaidassa olevalla hae tähän koulutukseen -painikkeella. Täytä hakemus huolellisesti ja perustele hyvin ja omin sanoin, miksi tämä koulutus sopii juuri sinulle.

Voit seurata hakemuksesi tilannetta ja tarkistaa haastatteluaikasi ja valintatietosi Oma asiointi -palvelussa osoitteessa tyomarkkinatori.fi: Oma asiointi > Kaikki asiointi > työvoimakoulutus. TE-toimisto ilmoittaa haastattelu- ja valintatiedosta myös tekstiviestillä tai kirjeitse. Huomioithan, että koulutushakemus on sitova. Hakemuksen perumisella ilman pätevää syytä saattaa olla vaikutusta työttömyysturvaoikeuteen. Varmistaaksesi oikeutesi mahdolliseen työttömyysetuuden korotusosaan koulutuksen ajalta sinun tulee huolehtia, että TE-toimistossa on laadittu työllistymissuunnitelma, jossa on sovittu koulutukseen hausta.

LISÄTIETOA
Koulutuksen aikaisista opintososiaalisista etuuksista saat tietoa Työlinjan koulutusneuvontapuhelimesta 0295 020 702.
www.kela.fi (työmarkkinatuki ja peruspäiväraha)
www.tyj.fi (ansiosidonnainen päiväraha)

Koulutuksen sisällöstä:
Sataedu
lehtori Tero Urpilainen
040 199 4317, tero.urpilainen@sataedu.fi

opinto-ohjaaja Jukka Vierimaa
040 199 4492, jukka.vierimaa@sataedu.fi

Koulutukseen hakemisesta
TE-palvelut Satakunta
Päivi Koskinen
p. 0295 045 078
paivi.koskinen@te-toimisto.fi

  • Opetuspaikka:
  • Jatkuva haku
  • Hakuaika: -
  • Opetus alkaa:
Hae koulutukseen

Lue lisää

Kysy lisätietoa:

Sataedu yhteyshenkilö