Liiketoiminnan ammattitutkinto maahanmuuttajille (Rauma)

Liiketoiminnan ammattitutkintoon on jatkuva haku. Opinnot voi aloittaa milloin tahansa. Koulutus sisältää työharjoittelua, lähiopetusta oppilaitoksessa ja etäopiskelua. Lähiopetuksessa opiskellaan liiketoimintaa, asiakaspalvelua, myyntiä ja markkinointia.

Koulutus sopii maahanmuuttajille, jotka jo toimivat tai haluavat toimia myynti-, markkinointi- ja asiakaspalvelutehtävissä. Tavoitteenasi on kehittää itseäsi ja suomen kielen osaamistasi, päivittää tietojasi, vahvistaa ammatillista osaamistasi sekä saada liiketoiminnan ammattitutkinto.

Jokaiselle opiskelijalle tehdään henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma, jonka perusteella opiskelun kesto määräytyy. Liiketoiminnan ammattitutkinto antaa yleisen jatko-opintokelpoisuuden.

Koulutus kestää keskimäärin 1 - 1,5 vuotta. Saat henkilökohtaista ohjausta tarpeesi mukaan.

Koulutuksen voi suorittaa omaehtoisesti työttömyysetuudella tai opintotuella. Mahdollisuutesi opiskella työttömyysetuudella voit selvittää omasta TE-toimistostasi. Voit opiskella myös työn ohessa oppisopimuksella. Opiskelu on käytännönläheistä ja omaan työhön sovellettavaa.

Kysy lisää toteuttamistavoista ja -aikatauluista.

Paikkakunta: Rauma
Hae koulutukseen

Lisätietoja koulutuksesta

Henrik Andersson
tuntiopettaja
+358 40 199 4276
Satakunnan koulutuskuntayhtymä

Lisätietoja hakemisesta

Soile Laaksonen
opintosihteeri
+358 40 199 4805
Satakunnan koulutuskuntayhtymä