Siirry sisältöön

Hyvinvointineuvoja - Liiketoiminnan ammattitutkinto, myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala

Hyvinvointipalvelujen kysyntä kasvaa koko ajan, sillä ihmiset ovat entistä kiinnostuneempia omasta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnistaan ja terveydestään. Hyvinvointineuvoja auttaa asiakkaitaan selvittämään heidän hyvinvointiin liittyvät tarpeet sekä neuvoo ja opastaa heitä hyvinvointipalveluiden ja -tuotteiden käytössä. Hän tuntee yleiset täydentävät hoitomuodot ja luontaistuotteet.

Koulutus on suunnattu ihmisen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja hyvinvointialan asiakaspalvelutehtävistä kiinnostuneille. Koulutuksessa opitaan itsetuntemuksen ja oman hyvinvoinnin avulla neuvomaan asiakkaille oikeita hyvinvointipalveluita ja -tuotteita. Koulutus sopii alalle haluaville tai jo alalla toimiville ammattilaisille ja yrittäjille, jotka haluavat kehittää itseään sekä saada myynti- ja markkinointitaitojen lisäksi uutta tietoa eri hyvinvointipalveluista ja -tuotteista.

Monimuoto-opinnot sisältävät työharjoittelua, lähiopetusta ja etäopiskelua. Lähipäiviä on keskimäärin 2-3 päivää kuukaudessa. Opiskelija saa henkilökohtaista ohjausta tarpeensa mukaan.

Käytännönläheisessä koulutuksessa suoritetaan liiketoiminnan ammattitutkinto.

Rahoitusmahdollisuudet:
työttömyysetuus
omaehtoinen koulutus
henkilöstökoulutus
oppisopimus

Oppisopimuskoulutus on opiskelijalle maksutonta.

Kysy lisää toteuttamistavoista ja -aikatauluista.

Alkamisajankohta: 22.9.2022
Paikkakunta: Kokemäki
Hinta: 190 €
Hae koulutukseen

Lisätietoja koulutuksesta

Mika-Markus Mäkelä
lehtori
+358 40 199 4816
Satakunnan koulutuskuntayhtymä

Lisätietoja hakemisesta

Katriina Liimu
opintosihteeri
+358 40 199 4905
Satakunnan koulutuskuntayhtymä