Siirry sisältöön

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto (VERKKO-OPINNOT)

UUTTA meillä!

Tule opiskelemaan verkko-opintoina Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto!

Kesto n. 1 vuosi

Verkko-opinnot voit suorittaa työn ohessa. Opinnot on suunniteltu palvelemaan yksilöllisiä tarpeitasi varten ja heti kättelyssä suunnitellaan oma polku opintiellesi (HOKS - henkilökohtainen osaamisen kehittämisen suunnitelma).

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto antaa sinulle valmiudet oman työyhteisön ja yrityksen kehittämiseen. Verkkotapaamisissa saat vinkkejä ja kehitysideoita kehittämiseen ja projektien toteuttamiseen eri työkalujen avulla. Osaamisesi osoitat omassa johtamistyössäsi.

Toimitko yrityksessä/organisaatiossa johtajana tai esihenkilönä tulosvastuullisessa asemassa? Onko motivaatio kenties kateissa? Vaikeuttavatko jatkuvat muutokset arjen työtäsi?

Saat opinnoissasi vertaistukea, analyysityökaluja (mm. J360-kysely) kehittämisprojekteihisi ja verkkotapaamisissa voit verkostoitua erilaisia kokemuksia johtamisesta kerryttäneiden kanssa.

Tutkinto soveltuu sinulle, jos työskentelet hyvinvointialueella, yrityksissä, yhdistyksissä julkisella tai yksityisellä sektorilla esihenkilönä tai johtajana.

Rakenne

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto on laajuudeltaan 180 osp ja muodostuu pakollisesta tutkinnon osasta (johtajana toimiminen 80 osp) sekä kahdesta valinnaisesta tutkinnon osasta (50 +50 osp).

Valinnaiset tutkinnon osat ovat strategiatyön johtaminen, projektin johtaminen, talouden johtaminen, henkilöstön ja osaamisen johtaminen, tuotanto- tai palveluprosessien johtaminen, asiakkuuksien johtaminen, työyhteisön kehittämisen johtaminen.

Koulutus on oppisopimusopiskelijoille maksutonta.

Alkamisajankohta: 27.3.2024
Hinta: 890 €
Hae koulutukseen

Lisätietoja koulutuksesta

Merja Holkko
lehtori
+358 40 199 4932
Satakunnan koulutuskuntayhtymä

Lisätietoja hakemisesta

Katriina Liimu
opintosihteeri
+358 40 199 4905
Satakunnan koulutuskuntayhtymä