Kukapa ei pitäisi hyvästä ruoasta. Ravintola-alan ammattilaiset tekevät työllään elämyksiä arkeen ja juhlaan.
Kokit ja tarjoilijat työskentelevätruoanvalmistus-, tarjoilu-, asiakaspalvelutehtävissä. Osaaminen karttuu Sataedun omissa opetusravintoloissa Hovissa ja Ruukussa sekä opetuskahvila Hovinarrissa sekä monissa alan työssäoppimispaikoissa.
Ravintola-alan koulutuksemme tarjoavat valmiudet alalle tulevalle sekä vahvistavat jo alalla työskennelleiden osaamista.
Haetko yhteishaussa?
Tutustu myös Sataedun Hakijan oppaaseen. Saat lisätietoja alasta ja opiskelusta.
Tämä sivusto käyttää evästeitä. Evästeistä osa on välttämättömiä ja osaa käytetään analytiikka- tai markkinointitarkoituksiin. Evästekäytäntömme löydät täältä
Evästeasetukset
Tämä sivusto käyttää evästeitä. Evästeistä osa on välttämättömiä ja osaa käytetään analytiikka- tai markkinointitarkoituksiin. Valitse tästä, mitkä evästeet sallit.
Välttämättömiä sivuston teknisen toiminnan kannalta.
Keräävät sivuston käytöstä anonyymia tietoa, jota käytetään sivuston ja sen sisältöjen kehittämiseen.