Tekstiili- ja muotialan erikoisammattitutkinto

Näihin voit hakea nyt!

  • Opetuspaikka: Kankaanpää
  • Jatkuva haku

Tietoa tutkinnosta

Yleistä

Suutarin mestaritutkinto, tekstiili- ja muotialan erikoisammattitutkinto, antaa sinulle valmiudet alan johto-, esihenkilö- tai asiantuntijatehtäviin sekä yrittäjyyteen.

Kenelle

Tutkinto sopii sinulle, jos olet suorittanut alan ammattitutkinnon ja sinulla on työkokemusta suutarin töistä. Mestaritutkinnon suorittaminen ilman edeltäviä tutkintoja on mahdollista vain erityistapauksissa. Tämä edellyttää pitkää työkokemusta ja itse hankittua laajaa jalkinealan osaamista.

Rahoitus

Ammatti- ja erikoisammattitiututkinnot toteutetaan aina monimuotokoulutuksena joko oppisopimus– tai valtionosuusrahoitteisena. Koulutuksesta ei pääsääntöisesti aiheudu opiskelijalle kuluja.

Hakeminen

Koulutus on jatkuvassa haussa.

Opiskelu

Erikoisammattitutkinnossa suuntaudut alan tuotteiden valmistuksen tai palvelujen ja toimintojen kehittämistehtäviin.

Opiskelija voi valita henkilökohtaisen osaamisen suunnitelmaansa (HOKS) tutkinnon osat, suoritettavat näytöt ja määrittää tutkinnon suorittamisen aikataulun omien tarpeidensa ja resurssiensa mukaisesti. Näytöt annetaan aidoissa työympäristöissä opiskelijalle tutuilla koneilla ja laitteilla. Näyttötutkintoihin liittyy lähes poikkeuksetta myös tutkinnon osien suorittamista tukevia opintoja. Opinnot sisältävät lähiopetuksen lisäksi etä- ja kehittämistehtäviä.

Lisätietoja suutariemme opinnoista Facebookista. Tutustu myös osana oppimisympäristöjämme olevaan suutariliike Takatikkiin.

Tutustu tutkinnon rakenteeseen: ePerusteet

  • Opetuspaikka:
  • Jatkuva haku
  • Hakuaika: -
  • Opetus alkaa:
Hae koulutukseen

Lue lisää

Kysy lisätietoa:

Sataedu yhteyshenkilö