Vanhustyön erikoisammattitutkinto, muistihoitaja (EAT)

Hae koulutukseen

KOULUTUS ON TARKOITETTU
Koulutus on tarkoitettu niille, joilla on jo työkokemusta muistioireisten ja muistisairaiden kanssa toimimisesta ja jotka haluavat syventää osaamistaan ikäihmisten palveluista, hyvinvoinnista ja hoitotyöstä.

Pääsyvaatimuksena koulutukseen on sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon tasoiset tiedot ja riittävä työkokemus vanhustyöstä. Hakijalla tulee olla työpaikka ikäihmisten parissa. Jos saat oppisopimuksen, olet hyväksytty koulutukseen.

Pääsyvaatimuksen täyttäneet hakijat haastatellaan elokuussa 2024. Opiskelijavalinnat tehdään haastatteluiden perusteella.
Hakijat, joiden äidinkieli on muu kuin suomi tai kielitaitoa ei ole muuten voitu todentaa, järjestetään kielikoe yksilöllisesti.

Opinnot on mahdollista aloittaa yksilöllisen aikataulun mukaisesti. Ota yhteyttä lehtori Maaria Hemiään, maaria.hemia@sataedu.fi tai p. 040 199 4162.

KOULUTUKSEN TOTEUTUS
Koulutus toteutetaan verkkko-opintoina sekä työpaikalla ohjatusti. Opinnot kestävät noin 1 - 1,5 vuotta.

Jokaisessa tutkinnon osassa osaaminen osoitetaan näytössä omassa työssä.

Ennen opintojen aloitusta laaditaan kaikille opiskelijoille henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS). HOKS määrittää mm. opintojen keston.

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ
https://eperusteet.opintopolku.fi/#/fi/ammatillinen/6900773/tiedot -osoitteesta löydät ajantasaiset tutkinnon perusteet.

Sataedussa on mahdollista suorittaa kaikki tutkinnon perusteissa olevat tutkinnon osat.

KOULUTUKSEN SUORITTANUT
Muistihoitaja osaa kartoittaa ikääntyneen ihmisen elämänkulun ja toimia vanhustyön ydintyöprosesseissa, osaa tukea muistioireista tai muistisairasta ihmistä arkiteknologian käytössä toimintakykyisyyden ja turvallisuuden edistämiseksi.

Tutustuthan tutkintokohtaisiin terveydentilavaatimuksiin ja SORA-säädöksiin ennen hakeutumista.

  • Opetuspaikka:
  • Jatkuva haku
  • Hakuaika: -
  • Opetus alkaa:
Hae koulutukseen

Lue lisää

Kysy lisätietoa:

Sataedu yhteyshenkilö