Siirry sisältöön

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto

Koulutus sinulle, jolla on jo laaja työkokemus puhtauspalvelualan työtehtävistä tai alan koulutusta, mutta tutkinto vielä puuttuu. Koulutus antaa sinulle valmiudet tehdä palvelusopimukseen kuuluvia puhtauspalvelualan työtehtäviä aikataulun ja laatuvaatimusten mukaisesti sekä osallistua muiden oheispalveluiden tuottamiseen ja kehittämiseen.

Puhtauspalvelualan osaajan työ edellyttää kykyä tarkkuutta, vastuullissuutta, huolellisuutta, järjestelmällisyyttä ja itsenäisyyttä vaativaan työskentelyyn sekä oman työn organisointia asiakkaan palvelusopimuksen mukaisesti. Asiakaslähtöisyys, ympäristötietoisuus ja käsitys kiinteistön elinkaareen vaikuttavista tekijöistä ovat työssä tärkeitä. Tutkinnon suorittanut hallitsee puhtaanapidon lisäksi, myös muita alaan liittyviä työtehtäviä.

Koulutuksen tavoitteena on suorittaa ammattitutkinto puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinnon toimitilahuollon osaamisalasta.

Koulutus toteutetaan lähi- ja verkko-opiskeluna ja etäopiskeluna sekä työpaikalla toteutettavana koulutuksena tai oppisopimuskoulutuksena. Koulutus on oppisopimusopiskelijalle maksutonta.

Tutkinnon suorittamisaika on yksilöllinen. Koulutus toteutetaan, henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaisesti. Opiskelija ja vastuukouluttaja suunnittelevat yksilöllisen opintopolun ja aikataulun - oppimistarpeet ja tutkintotavoite huomioiden. Koulutuksen ja tutkinnon suorituksen kesto on keskimäärin noin 1-2 vuotta.

Paikkakunta: Kokemäki
Hinta: 350 €
Hae koulutukseen

Lisätietoja koulutuksesta

Johanna Kienokoski-Saarela
lehtori
+358 40 199 4951
Satakunnan koulutuskuntayhtymä

Lisätietoja hakemisesta

Katriina Liimu
opintosihteeri
+358 40 199 4905
Satakunnan koulutuskuntayhtymä