Siirry sisältöön

Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto (graafinen suunnittelu)

Graafiseen suunnitteluun suuntautunut kuvallisen ilmaisun toteuttaja valmistaa erilaisia printti- ja digijulkaisuja sekä muita visuaalisia töitä. Graafisen suunnittelun tehtävissä tarvitaan luovuutta, rohkeutta ja oma-aloitteisuutta sekä tarkkuutta ja kärsivällisyyttä. Koulutuksessa opitaan käyttämään taitto-, grafiikka- ja kuvankäsittelyohjelmia.

Koulutus antaa monipuoliset taidot graafiseen suunnitteluun ja hyvät valmiudet alan eri työtehtäviin. Kuvallisen ilmaisun toteuttaja työskentelee muun muassa kustannus- ja lehtialalla, mainostoimistoissa ja painotuotannossa sekä yrittäjänä.

Koulutus toteutetaan päiväopintoina ja opiskelijalla on mahdollisuus suorittaa koko tutkinto tai osia siitä. Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma.

Hakijat kutsutaan haastatteluun sähköpostitse noin kaksi viikkoa ennen haastatteluajankohtaa. Muista siis tarkistaa myös Roskaposti -kansio kutsun varalta. Kutsun yhteydessä hakijalle lähetään ennakkotehtävä, jonka palauttaminen on edellytys haastattelulle.

Koulutusten aikataulu:

23.11.23 Ennakkotehtävät hakijoille
8.12.23 haastattelu
15.1.24 aloitus

24.1.24 Ennakkotehtävät hakijoille
8.2.24 haastattelu
26.2.24 Aloitus

8.5.23 Ennakkotehtävät hakijoille
23.5 Haastattelu
Aloitus elokuu 2024

Koulutuspaikkoja on rajoitetusti.

Paikkakunta: Nakkila
Hae koulutukseen

Lisätietoja koulutuksesta

Minna Ranta
opinto-ohjaaja
+358 40 199 4549
Satakunnan koulutuskuntayhtymä

Lisätietoja hakemisesta

Katriina Liimu
opintosihteeri
+358 40 199 4905
Satakunnan koulutuskuntayhtymä