Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto (graafinen suunnittelu)

Graafiseen suunnitteluun suuntautunut kuvallisen ilmaisun toteuttaja valmistaa erilaisia printti- ja digijulkaisuja sekä muita visuaalisia töitä. Graafisen suunnittelun tehtävissä tarvitaan luovuutta, rohkeutta ja oma-aloitteisuutta sekä tarkkuutta ja kärsivällisyyttä. Koulutuksessa opitaan käyttämään taitto-, grafiikka- ja kuvankäsittelyohjelmia.

Koulutus antaa monipuoliset taidot graafiseen suunnitteluun ja hyvät valmiudet alan eri työtehtäviin. Kuvallisen ilmaisun toteuttaja työskentelee muun muassa kustannus- ja lehtialalla, mainostoimistoissa ja painotuotannossa sekä yrittäjänä.

Opiskelijalla on mahdollisuus suorittaa koko tutkinto tai osia siitä. Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma.

Jatkuvan haun kautta hakevat kutsutaan haastatteluun sähköpostitse noin kaksi viikkoa ennen haastatteluajankohtaa. Muista siis tarkistaa myös Roskaposti -kansio kutsun varalta. Kutsun yhteydessä hakijalle lähetään ennakkotehtävä, jonka palauttaminen on edellytys haastattelulle.

Koulutuspaikkoja on rajoitetusti. Koulutuksen mahdolliset alkamisajankohdat ovat elokuussa, marraskuussa, helmikuussa ja maaliskuussa.

Paikkakunta: Nakkila
Hae koulutukseen

Lisätietoja antaa

Neene Honkavaara
opinto-ohjaaja
+358 40 199 4549
Satakunnan koulutuskuntayhtymä
Heidi Valli
opintosihteeri
+358 40 199 4545
Satakunnan koulutuskuntayhtymä