Siirry sisältöön

Opiskelijan asuminen

Sataedulla on Kankaanpäässä pitkämatkalaisille opiskelijoille koulupäiviksi tarkoitettu asuntola sekä opiskelijoille varattuja vuokra-asuntoja Nakkilassa. Myös muilla Sataedun toimipaikkojen alueilla on melko hyvin tarjolla opiskelijoille sopivia vuokra-asuntoja. Lisätietoja niistä saa kuntien verkkosivuilta ja vuokra-asuntojen välityssivuilta, hakusanoiksi paikkakunnan nimi ja vuokra-asunto.

Opiskelijan asuntotuesta saa lisätietoja sivuilta Nuoren opintojen rahoitus ja Aikuisen opintojen rahoitus sekä Kelan oppaasta.

Kankaanpään asuntola

Oppilaitoksen alueella on 55 opiskelijan asuntola. Opiskelijoille maksuttomassa asuntolassa saa asua vain koulupäivinä.

Asuntolassa on yhden ja kahden hengen huoneita, joissa on oma tai jaettu solukeittiö. Asuntolassa on omat järjestyssäännöt. Ennen muuttoa on maksettava takuumaksu 90 euroa.

Asuntolaan haetaan Wilmassa, osoitteessa sataedu.inschool.fi. Opiskelija saa tarvittavat Wilma-tunnukset opiskelupaikan varmistuttua. Lukuvuoden aikana vapaita asuntolapaikkoja voi tiedustella suoraan asuntolanhoitajalta.

Lisätietoja asuntolasta: Aki Rajahalme, puh. 040 199 4290

Nakkila

Nakkilan keskustan tuntumassa on Sakipa Oy:n isännöimiä opiskelija-asuntoja kolmessa eri kohteessa: Salkkari, Saani ja Arte.

Asunnot ovat tavallisia vuokra-asuntoja, jotka on tarkoitettu Nakkilan toimipaikan opiskelijoiden käyttöön. Asuntoja on yhteensä 66, joista osa on kahden huoneen soluasuntoja ja osa yksiöitä. Salkkarista löytyy myös kaksioita.

Lisätietoa asumisesta Nakkilassa: Sakipa Oy Isännöinti, Teija Hokkanen, puh. 02 6344 300