Siirry sisältöön

Opiskelijan asuminen

Sataedu tarjoaa maksuttoman asuntolamajoituksen pitkän matkan takaa saapuville opiskelijoille Kankaanpäässä. 

Opiskelijoille varattuja asuntoja on vuokrattavissa Nakkilassa. Myös muilla Sataedun toimipaikkojen alueilla on tarjolla opiskelijoille sopivia vuokra-asuntoja. Lisätietoa niistä saa kuntien verkkosivuilta ja vuokra-asuntojen välityssivuilta, kun hakusanoiksi laittaa ”paikkakunnan nimen ja vuokra-asunto”.

Opiskelijan asumistuesta saa lisätietoa sivuilta Nuoren opintojen rahoitus ja Aikuisen opintojen rahoitus sekä Kelan oppaasta.

Kankaanpään asuntola

Oppilaitoksen alueella on 55 opiskelijan asuntola. Opiskelijoille maksuttomassa asuntolassa saa asua koulupäivisin. 

Asuntolassa on yhden ja kahden hengen huoneita, joissa on oma tai jaettu solukeittiö. Asuntolassa on omat järjestyssääntönsä. Takuumaksu 90 euroa maksetaan ennen muuttoa.

Asuntolaan haetaan Wilmassa, osoitteessa sataedu.inschool.fi. Opiskelija saa tarvittavat Wilma-tunnukset opiskelupaikan varmistuttua. Lukuvuoden aikana vapaita asuntolapaikkoja voi tiedustella suoraan asuntolanhoitajalta.

Lisätietoa asuntolasta: Aki Rajahalme, puh. 040 199 4290

Nakkilan opiskelija-asunnot

Nakkilan keskustan tuntumassa on Sakipa Oy:n isännöimiä opiskelija-asuntoja kolmessa eri kohteessa: Salkkari, Saani ja Arte.

Asunnot ovat tavallisia vuokra-asuntoja, jotka on tarkoitettu Nakkilan toimipaikan opiskelijoiden käyttöön. Asuntoja on yhteensä 66, joista osa on kahden huoneen soluasuntoja ja osa yksiöitä. Salkkarista löytyy myös kaksioita.

Lisätietoa asumisesta Nakkilassa: Sakipa Oy Isännöinti, Teija Hokkanen, puh. 02 6344 300