Ruokapalvelujen ammattitutkinto

Ravintolakokin koulutus on tarkoitettu hotelli-, ravintola- tai suurtalous-alalla jo työskenteleville. Sen tavoitteena on kehittää opiskelijan tietotaitoa ja valmiuksia suorittaa ammattitutkinto tai tutkinnon osia.

Tutkinnon voi osittain suorittaa joustavasti työn ohessa, usein oppisopimuksella. Opiskelijalle tehdään henkilökohtainen suunnitelma opiskelua ja tutkinnonosia varten. Aiemmin hankittu osaaminen huomioidaan aina.

Käytännön opetus tapahtuu opetusravintola Sataedu Hovissa Kankaanpäässä. Opintoihin kuuluu myös työssäoppimisjakso ja teoriaopintoja. Opiskelijan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelmassa huomioidaan aikaisempi työkokemus, osaaminen ja koulutus. Koulutuksen kesto vaihtelee sen mukaan.

Ravintolaruoanvalmistuksen osaamisalan suorittanut ravintolakokki työskentelee ruokaravintolassa tai itsenäisenä yrittäjänä. Työpaikkoja ovat erityyppiset ruokaravintolat, tilaus- ja juhlapalveluyritykset ja matkustajalaivojen ruokaravintolat.

Käytännön opetus tapahtuu opetusravintola Sataedu Hovissa Kankaanpäässä. Opintoihin kuuluu myös työssäoppimisjakso ja teoriaopintoja. Opiskelijan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelmassa huomioidaan aikaisempi työkokemus, osaaminen ja koulutus. Koulutuksen kesto vaihtelee sen mukaan.

Ravintolaruoanvalmistuksen osaamisalan suorittanut ravintolakokki työskentelee ruokaravintolassa tai itsenäisenä yrittäjänä. Työpaikkoja ovat erityyppiset ruokaravintolat, tilaus- ja juhlapalveluyritykset ja matkustajalaivojen ruokaravintolat.

Jatkuva haku

Ruokapalvelujen ammattitutkinto

Suurtalouskokki

Alkaa: 10.2.2021
Kankaanpää
Jatkuva haku

Ruokapalvelujen ammattitutkinto

Ravintolakokki

Alkaa: 10.2.2021
Kankaanpää