Ruokapalvelujen ammattitutkinto

Ravintolakokin koulutus on tarkoitettu hotelli-, ravintola- tai suurtalous-alalla jo työskenteleville. Sen tavoitteena on kehittää opiskelijan tietotaitoa ja valmiuksia suorittaa ammattitutkinto tai tutkinnon osia. Tutkinnon voi suorittaa joustavasti työn ohessa.

Käytännön opetus tapahtuu opetusravintola Sataedu Hovissa Kankaanpäässä. Opintoihin kuuluu myös työssäoppimisjakso ja teoriaopintoja. Opiskelijan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelmassa huomioidaan aikaisempi työkokemus, osaaminen ja koulutus. Koulutuksen kesto vaihtelee sen mukaan.

Ravintolaruoanvalmistuksen osaamisalan suorittanut ravintolakokki työskentelee ruokaravintolassa tai itsenäisenä yrittäjänä. Työpaikkoja ovat erityyppiset ruokaravintolat, tilaus- ja juhlapalveluyritykset ja matkustajalaivojen ruokaravintolat.

Ruokapalvelujen ammattitutkinto

Suurtalouskokki

Hakuaika: 28.10.2019 – 31.1.2020
Alkaa: 10.2.2020
Kankaanpää

Ruokapalvelujen ammattitutkinto

Ravintolakokki

Hakuaika: 28.10.2019 – 31.1.2020
Alkaa: 10.2.2020
Kankaanpää