Valinnasta riippuen ruokapalvelujen ammattitutkinnosta valmistuneet voivat työskennellä ravintolakokkina erilaisissa ravintoloissa tai juhlapalveluyrityksissä tai suurtalouskokkina ammattikeittiössä.

Kenelle
Koulutus on tarkoitettu hotelli-, ravintola- tai suurtalousalalla jo työskenteleville. Sen tavoitteena on kehittää opiskelijan tietotaitoa ja valmiuksia suorittaa ammattitutkinto tai tutkinnon osia.
Opiskelu
Tutkinnon voi osittain suorittaa joustavasti työn ohessa, usein oppisopimuksella. Opiskelijalle tehdään henkilökohtainen suunnitelma opiskelua ja tutkinnonosia varten. Siinä huomioidaan aiemmin hankittu osaaminen ja se vaikuttaa koulutuksen kestoon. Koulutuksen kesto noin 1,5 vuotta.
Käytännön opetus tapahtuu opetusravintola Sataedu Hovissa Kankaanpäässä. Opintoihin kuuluu myös työssäoppimisjakso ja teoriaopintoja.
Tutustu tutkinnon rakenteeseen: ePerusteet
Rahoitus
Tutkinnon hinta on 300 euroa. Koulutus on oppisopimusopiskelijoille maksutonta. Myös yrittäjän oppisopimuksella.
Tutkinnon ollessa haussa lisätietoja ja hakulomake löytyvät klikkaamalla alla olevaa koulutuslaatikkoa.