Ravintola- ja catering-alan perustutkinto

Ravintola-ala tarjoaa monipuoliset työllistymismahdollisuudet alan ammattilaisille: erilaisten keittiöiden kokeille, tarjoilijoille ja baarimestareille. Hyvää ruokaa ja palvelua tarvitaan aina.

Kokki suunnittelee ja valmistaa aterioita asiakaslähtöisesti ja taloudellisesti sekä tarvittaessa osallistuu myös myynti- ja asiakaspalveluun. Tarjoilija hoitaa ruokien ja juomien myyntiä ja tarjoilua. Hän kansallisen ja kansainvälisen ruoka-, juoma- ja tapakulttuurin asiantuntija.

Hyvien työllistymismahdollisuuksien lisäksi alalla on hyvät jatkokoulutusmahdollisuudet. Kokin perustutkintotason opinnot voi suorittaa myös erityistä tukea tarvitsevien pienryhmäopetuksena.

Jatkuva haku

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto

Tarjoilija, Kokki

Kankaanpää
Jatkuva haku

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto

Tarjoilija, Kokki

Kokemäki
Jatkuva haku

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto

Kokki

Ulvila