Ravintola- ja catering-alan perustutkinto

Ravintola-ala tarjoaa monipuoliset työllistymismahdollisuudet alan ammattilaisille: erilaisten keittiöiden kokeille, tarjoilijoille ja baarimestareille. Hyvää ruokaa ja palvelua tarvitaan aina.

Kokki suunnittelee ja valmistaa aterioita asiakaslähtöisesti ja taloudellisesti sekä tarvittaessa osallistuu myös myynti- ja asiakaspalveluun. Tarjoilija hoitaa ruokien ja juomien myyntiä ja tarjoilua. Hän kansallisen ja kansainvälisen ruoka-, juoma- ja tapakulttuurin asiantuntija.

Hyvien työllistymismahdollisuuksien lisäksi alalla on hyvät jatkokoulutusmahdollisuudet. Kokin perustutkintotason opinnot voi suorittaa myös erityistä tukea tarvitsevien pienryhmäopetuksena.

Jatkuva haku tähän tutkintoon on auki vain niissä toimipaikoissa, joissa on avoimia opiskelijapaikkoja. Avaamme haun heti, kun paikkoja vapautuu. Tilannetta kannattaa seurata.

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto maahanmuuttajille (Kokemäki)

Tarjoilija, Kokki

Hakuaika: 23.4.2020 – 7.8.2020
Alkaa: 10.8.2020
Kokemäki
Yhteishaku

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto

Kokki, Tarjoilija

Alkaa: 5.8.2020
Kokemäki
Yhteishaku

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto

Kokki, Tarjoilija

Alkaa: 5.8.2020
Kankaanpää
Yhteishaku

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto

Kokki, Tarjoilija

Alkaa: 5.8.2020
Ulvila