Sataedu taas suosittu yhteishaussa – julkaisemme valitut torstaina 11.6.

Julkaistu:

Yhteishaun tulos on erittäin hyvä Sataedussa. Lähes kaikki 439 hakukohdetta täyttyi, ja moneen tutkintoon on runsaasti varasijoilla olevia hakijoita. Auto-, hius- ja kauneudenhoito-, logistiikka-, media- sekä sähköalat ovat erityisen suosittuja. Joitakin avoimia paikkoja on vielä kiinteistö- ja puhdistuspalvelualan sekä kone- ja tuotantotekniikan koulutuksissa.

Rehtori Anne Laine arvioi monen tekijän vaikuttaneen hyvään tulokseen.

– Meillä on hyvin toimivat ohjauspalvelut, innostuneet opettajat sekä mahdollisuus yhdistelmäopintoihin eli ammatillisen tutkinnon ja ylioppilastutkinnon suorittamiseen. On todella hienoa, että opiskelijat ovat valinneet meidät tutkinnon suorittamispaikakseen, Anne Laine kertoo.

Laadukkaan koulutuksen saanti turvattu

Sataedu panostaa lähivuosina vahvasti oppimis- ja opiskeluympäristöjensä rakentamiseen ja peruskorjaamiseen.

– Uusi strategiamme antaa laatulupauksia oppimisympäristöjen lisäksi myös opetukseen. Opiskelijoilla on opintojensa alussa enemmän opetusta omissa oppimisympäristöissämme, kun taas opintojen myöhemmässä vaiheessa painottuu työpaikalla tapahtuva oppiminen. Sitoudumme myös siihen, että tarjoamme opetusta ja ohjausta kaikkina työvuoden työpäivinä, Anne Laine painottaa.

Koulutusten suosio näkyy myös siinä, että opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämät opiskelijavuosimäärät ylittyvät Sataedussa kirkkaasti tänäkin vuonna. Ministeriön lisäsuoritepäätös tuo lisärahoitusta muun muassa opettajien ja ohjaajien palkkaukseen lähes 890 000 euroa.

 

Julkaisemme Sataeduun valitut uudet, nimensä julkaisuun luvan antaneet opiskelijat täällä verkkosivullamme ja Facebook-sivullamme torstaina 11.6. .

  • Opetuspaikka:
  • Jatkuva haku
  • Hakuaika: -
  • Opetus alkaa:
Hae koulutukseen

Lue lisää

Kysy lisätietoa:

Sataedu yhteyshenkilö