Laura Poikkeukselle ensimmäinen Työllistymisen edistäjä -palkinto

Julkaistu:

Asiakkuuspäällikkö ja opettaja Laura Poikkeus palkittiin ensimmäisenä Sataedu Oy:n myöntämällä Työllistymisen edistäjä -palkinnolla. Palkinto jaettiin Sataedun koulutuspäivässä 1.12. Porin Pripolissa. Uusi palkinto on vastaava kuin Sataedun jakamat Vuoden pedagoginen teko- ja Vuoden sataedulainen teko -palkinnot. Myös Työllistymisen edistäjä palkitaan kukilla, kunniakirjalla ja 200 euron Epassi-lahjoituksella. 

Laura Poikkeus on Ammattistartti-koulutuksen keinoin edistänyt jo neljä vuotta vaikeasti työllistyvien ja osatyökykyisten työllistymismahdollisuuksia. Hän on auttanut vaikeasti työllistyviä löytämään omat vahvuutensa ja pääsemään aiemmista työllistymisen esteistä eroon. Palkintoperusteluissa Laura Poikkeusta kiitetään myös siitä, miten hän on työssään hyödyntänyt laajaa yhteistyöverkostoaan: yrityksiä, kolmannen sektorin toimijoita ja viranomaisia. Laura Poikkeuksen tekemä työ on huomattu laajasti, ja hän saanut erityiskiitosta myös yhteistyökumppaneiltamme. 

Työllistymisen edistäjä -palkinnolla palkittu Laura Poikkeus palkintokukkien ja kunniakirjan kanssa.

Ensimmäinen Työllistymisen edistäjä -palkinnon saaja Laura Poikkeus.

Palkittavia myös Sataedun ja Sataedu Oy:n ulkopuolelta 

Koulutusjohtaja ja Sataedu Oy:n toimitusjohtaja Kirsi-Marjo Halonen kertoo, että uusi palkinto nostaa jatkossakin esiin työllistymistä edistävää työtä. 

  – Työllistymisen edistäjä -palkinto jaetaan vuosittain. Sen voi jatkossa saada myös yritys tai muu yhteistyötaho, joka on esimerkiksi kehittänyt kanssamme vaikeassa työmarkkina-asemassa olevien osatyökykyisten tai maahanmuuttajien työllistymismahdollisuuksia. Palkinnon tarkoituksena on siis nostaa esiin kaikkia työllistymistä edistäviä keinoja. Nyt ensimmäisessä palkitsemisessa tämä keino oli laajan yhteistyöverkoston hyödyntäminen ja yksilöiden omien vahvuuksien esille tuominen työllistymisen edistämiseksi, Kirsi-Marjo Halonen kertoo. 

Tukea vaikeasti työllistyvien työuralle 

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Sataedu Oy:lle Yhteiskunnallinen yritys -merkin. Se velvoittaa edelleen tekemään hyvää työtä, ratkomaan yhteiskunnallisia ongelmia ja toimimaan kestävän hyvinvoinnin rakentajana.  

– Osaavan työvoiman saannin turvaaminen hyvässä yhteistyössä alueemme yritysten kanssa on tärkein tavoitteemme. Kehittämme toimintaamme, jotta voimme edelleen auttaa monipuolisesti niin ilman työtä kuin ilman työvoimaa olevia.  Haluamme tukea ja toimia erityisesti niin, että osatyökykyiset ja maahanmuuttajataustaiset pääsevät käyttämään osaamistaan. Jotta tähän päästään, tuemme opiskelijoitamme löytämään omat vahvuutensa, uskomaan osaamiseensa ja tuomaan ne esille työnantajille. 

  • Opetuspaikka:
  • Jatkuva haku
  • Hakuaika: -
  • Opetus alkaa:
Hae koulutukseen

Lue lisää

Kysy lisätietoa:

Sataedu yhteyshenkilö