Koulutuksen tavoitteena on kehittää opiskelijan tietotaitoa ja valmiuksia suorittaa Ravintolan asiakaspalvelun ammattitutkinto, tarjoilija tai tutkinnon osia. Tarjoilun työtehtäviin kuuluvat erilaiset ravintola asiakaspalvelu- ja myyntitehtävät. Ammatti sopii hyvin palveluhaluisille, joustaville ja omatoimisille henkilöille. Hyvästä kielitaidosta on etua työssä.
Käytännön opetus tapahtuu opetusravintolassamme Sataedu Hovissa Kankaanpäässä ja asiakaskohteissa.Sataedu tekee yhteistyötä alan yrittäjien ja toimijoiden kanssa. Työssäoppimisjakso mahdollistaa alan työtehtäviin perehtymisen käytännössä ja verkostoitumisen alan toimijoiden kanssa. Opetukseen kuuluu myös teoriaopintoja.
Hae mukaan. Opiskelu on joustavaa ja jokaiselle opiskelijalle tehdään henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma. Suunnitelmassa huomioidaan aikaisempi työkokemus, osaaminen ja koulutus. Koulutuksen kehto vaihtelee suunnitelman mukaan ollen yleisesti noin 1 vuosi.
Opinnot voi aloittaa joustavasti.
Koulutuksen sisältö:
- Pakolliset tutkinnon osat (85 osp)
* Ravintolan tarjoilutyössä toimiminen, 40 osp
* Ruokaravintolassa toimiminen, 45 osp
- Valinnaiset tutkinnon osat (35 osp)
* Cocktailbaarissa toimiminen, 35 osp
* Juhlapalvelussa toimiminen, 20 osp
* Henkilöstöravintolassa toimiminen, 20 osp
* Kahvilan asianatuntijana toimiminen, 35 osp
* Olutravintolassa toimiminen, 35 osp
* Ravintolan tuotteen kehittäminen, 15 osp
* Tilaustarjoilussa toimiminen, 20 osp
* Viinibaarissa toimiminen, 35 osp
* Ammatillinen tutkinnon osa ammatillisesta perustutkinnosta, toisesta ammattitutkinnosta tai erikoisammattitutkinnosta
(10-15 osp)
Hae nyt ja kouluttaudu osaavaksi ammattilaiseksi. Ota yhteyttä, kerromme lisää!
Ilmoittautuminen koulutukseen on sitova. Opiskelijamaksua ei palauteta, jos opiskelija keskeyttää koulutuksen.
Koulutus on oppisopimusopiskelijoille maksutonta. Myös yrittäjän oppisopimuksella.