Siirry sisältöön

Puhtausalan osaaja

Opiskele laitos- tai toimitilahuoltajaksi ja valmistu puhtausalan osaajaksi.

Tutkinnon tai tutkinnon osia suorittanut hallitsee puhtaanapidon- ja siihen liittyvät työtehtävät itsenäisesti ja ammattimaisesti. Puhtausalan työn tavoitteena on varmistaa asiakkaalle toimivat, turvalliset, terveelliset ja viihtyisät tilat. Toimit erilaisissa asiakaskohteissa puhtauspalvelualan työtehtävissä ja asiakaspalvelutilanteissa asiakaskohteen palvelusopimuksen mukaisesti. Työ edellyttää hyvää fyysistä ja psyykkistä kuntoa, oma-aloitteisuutta, palveluhenkisyyttä ja vastuullisuutta.

Tervetuloa Sataedun koulutusinfoon 25.8.2022 klo 13, osoite Suoratie 1 Kokemäki, pääsisäänkäynnin aulaluokka.

LISÄTIEDOT
Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan tutkinnosta suoritetaan perustutkinnon tutkinnon osia toimitilahuollon osaamisalasta, toimitilahuoltaja tai ammattitutkinnosta tutkinto toimitilahuollon osaamisala, toimitilahuoltaja AT tai laitoshuoltaja. Koulutuksen kesto ja sisältö suunnitellaan henkilökohtaisen osaamisen kehittämisen suunnitelman (HOKS) mukaan.

Koulutuskokonaisuus toteutetaan työelämälähtöisesti, lähi- ja verkko-opetuksena, etäopiskeluna sekä työpaikalla toteutettavana koulutuksena opiskelijan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaisesti. Koulutuksen valinta perustuu hakemuksessa esitettyihin tietoihin ja haastatteluun, joten täytä hakemus huolellisesti ja kerro miksi olet kiinnostunut tästä koulutuksesta. Mikäli tulet valituksi koulutukseen, huolehdi, että kanssasi on tehty työllistämissuunnitelma TE-toimistossa mahdollisen korotuosan saamiseksi koulutuksen ajalta.

Koulutus on tarkoitettu puhdistuspalvelualasta kiinnostuneille sekä alalle soveltuville työttömille, työttömyysuhan alaisille, alan vaihtajille sekä alalla työskennelleille.

Kutsu haastatteluun löytyy Oma asiointi -palvelusta kohdassa kaikki asiointi / työvoimakoulutus. Haastattelusta tiedotetaan myös sähköpostilla tai tekstiviestillä. Haastattelun jälkeen valintapäätös löytyy samasta paikasta.

Aikataulut:
Info 25.8.2022 klo 13, Sataedu Kokemäki,
haku päättyy 4.9.2022,
haastattelut ma 12.9.2022 ja
koulutus alkaa 19.9.2022, koulutuksen kesto 30.9.2023 saakka.

Koulutuksen sisällöstä ja toteutuksesta: Sataedu Johanna Kienokoski-Saarela p. 040 199 4951 johanna.kienokoski-saarela@sataedu.fi

Koulutukseen hakemisesta: Satakunnan TE-toimisto Päivi Koskinen p. 0295 045 078 paivi.koskinen@te-toimisto.fi tai Koulutusneuvonta p. 0295 020 702

Lisätietoa:
www.kela.fi (työmarkkinatuki ja peruspäiväraha)
www.tyj.fi (ansiosidonnainen päiväraha)

Alkamisajankohta: 19.9.2022
Paikkakunta: Kokemäki
Hae koulutukseen