Siirry sisältöön

Matkailualan perustutkinto (jatkuva haku)

Matkailupalvelujen tuottajat työskentelevät matkailualan yrityksissä ja organisaatioissa, esimerkiksi matkailukeskukset ja matkailupalveluja tarjoavat yritykset tai organisaatiot kuten hotelit, kylpylät ja laivayhtiöt.

Matkailupalvelujen tuottaja markkinoi, myy, tuotteistaa ja toteuttaa ohjelma- ja oheispalveluja. Opiskelijat opiskelevat matkailualan asiakaspalvelua ja matkailupalvelujen toteuttamista. Valinnaisina opintoina voi olla esimerkiksi markkinointia, matkailupalvelujen tuotteistamista ja tapahtumamatkailua. Opetus on käytännönläheistä ja sisältää erilaisia projektitöitä.

Työssäoppimispaikkoja on lähellä ja kaukana. Alan opiskelijat ovat olleet työssäoppimassa erilaisia matkailupalveluja tarjoavissa yrityksissä Suomessa ja ulkomailla esimerkiksi Irlannissa, Espanjassa ja Virossa. Matkailualan työ on usein kansainvälistä. Työ edellyttää alan ammattilaisilta hyvää kielitaitoa.

Koulutus toteutetaan päiväopintoina ja on tarkoitettu ylioppilaille tai ammatillisen perustutkinnon jo suorittaneille.

Opetus on maksutonta. Aloittavilla opiskelijoilla saattaa olla hieman oppimateriaali- sekä korttikoulutuskustannuksia (hygieniapassi, ensiapu 1).

Paikkakunta: Ulvila
Hae koulutukseen

Lisätietoja koulutuksesta

Suvi Hyyrykoski
opinto-ohjaaja
+358 40 199 4888
Satakunnan koulutuskuntayhtymä

Lisätietoja hakemisesta

Katriina Liimu
opintosihteeri
+358 40 199 4905
Satakunnan koulutuskuntayhtymä

Lisätietoja koulutuksesta

Vappu Salo
Tuntiopettaja
+358 40 199 4278
Satakunnan koulutuskuntayhtymä