Logistiikan perustutkinto

Koulutuksen tavoitteena on antaa opiskelijalle sellaiset valmiudet, että hän suoriutuu itsenäisesti tavallisimmista linja-autonkuljettajan tehtävistä ja työllistyy kuljetusalalle. Hän osaa toimia työtehtävässään huolellisesti, vastuullisesti, taloudellisesti ja ympäristöystävällisesti. Hän hallitsee kuljettajalta vaadittavat asiakaspalvelua, markkinointia, rahastusta, rahti- ja matkatavaran kuljetusta sekä ajoneuvon käyttöä, toimintaa, rakennetta ja huoltoa koskevat tiedot ja taidot.

Logistiikan perustutkinto/kuljetuspalvelujen osaamisalan pakolliset osat:

- Kuljetusalan perustason ammattipätevyys, 10 osp
- Linja-auton tavarankuljetusten hallinta, 40 osp
- Linja-autokuljetukset, 40 osp

Opiskelijat valitaan pääsyvaatimukset täyttävistä hakijoista haastattelun ja testiajon perusteella. Hakijan tulee olla täyttänyt 21 vuotta ja häneltä edellytetään alalle soveltuvaa terveydentilaa (SORA-lainsäädännön ja ajokorttiasetuksen mukaisesti). Hakijalla on oltava vähintään B-luokan ajo-oikeus sekä mahdollisimman nuhteeton ajohistoria, joka todistetaan tuoreella ajokorttiotteella.

Hakemuksen liitteet voi lähettää myös osoitteella: Sataedu Huittinen, PL 3, 32701 Huittinen. Liitteet: kopiot opiskelu-, auto- ja/tai kuljetusalan työtodistuksista sekä ote ajokorttirekisteristä, ajokorttiotteen saa tulostettua maksutta Traficomin verkkosivuilta Oma asiointi-osiosta.

Hakuaika päättyy 2.6.2020.
Valintatilaisuus 16.6.2020, valintatilaisuuteen lähetetään kutsu.

Koulutukseen liittyvät kortit, tutkinto- ja muut viranomaismaksut opiskelija maksaa itse.

Alkamisajankohta: 10.8.2020
Paikkakunta: Huittinen
Huomioitavaa: Tutustu SORA-lakiin
Hae koulutukseen

Lisätietoja koulutuksesta

Jani Kaljunen
lehtori
+358 40 199 4836
Satakunnan koulutuskuntayhtymä

Lisätietoja hakemisesta

Soile Laaksonen
opintosihteeri
+358 40 199 4805
Satakunnan koulutuskuntayhtymä