Yhteiskunnallinen Yritys -merkki SataeduPRO:lle

Julkaistu:

SataeduPRO-nimellä toimiva Sataedu Oy on saanut Yhteiskunnallinen Yritys -merkin käyttöoikeuden osoituksena liiketoiminnallisten ja yhteiskunnallisten tavoitteiden onnistuneesta yhdistämisestä. Satakunnan koulutuskuntayhtymän omistama, pääasiassa Satakunnassa toimiva SataeduPRO tuottaa koulutusta ja muita osaavan työvoiman saamista edistäviä palveluita eri aloille. Se kouluttaa myös vaikeassa työmarkkina-asemassa olevia, kuten osatyökykyisiä ja muita vaikeasti työllistyviä.

Suomalaisen Työn Liiton myöntämän Yhteiskunnallinen Yritys -merkin voi saada yritys, joka on perustettu tuottamaan yhteiskunnallista hyvää ja joka käyttää suurimman osan voitostaan yhteiskunnallisen tai ympäristöongelman ratkaisemiseen. Tärkeää on myös liiketoiminnan yhteiskunnallisten vaikutusten osoittaminen ja toiminnan avoimuus.

SataeduPRO mukana tuottamassa elinvoimaa ja hyvinvointia

SataeduPRO tarjoaa aikuisten maahanmuuttajien kotouttamiskoulutuksia, kielikoulutuksia, kuljetusalan ammattipätevyyden jatkokoulutuksia, yhteishankintakoulutuksia sekä muita markkinaehtoisia koulutuksia. Yhtiö ylläpitää myös Traficomin hyväksymää raskaalle kalustolle soveltuvaa ajoharjoittelurataa Huittisissa.

Kirsi-Marjo Halonen

– Meille on Sataedu Oy:ssä tärkeää tehdä juuri niitä asioita, jotka edistävät erityisesti oman maakuntamme elinvoimaisuutta ja kilpailukykyä sekä näin luoda mahdollisimman laajasti hyvinvointia ja osallisuutta. Meillä on ilo saada toimia upeiden ja vastuullisten yhteistyökumppaniemme kanssa niin julkisella kuin yksityiselläkin sektorilla. Haluamme Yhteiskunnallinen Yritys -merkillä viestittää, että olemme sitoutuneet yhteiseen tavoitteeseemme, kertoo toimitusjohtaja Kirsi-Marjo Halonen Sataedu Oy:stä.

– Sataedu Oy:n tarjoamat koulutus- ja muut palvelut edistävät osaavan työvoiman saamista. Lisäksi se kouluttaa vaikeassa työmarkkina-asemassa olevia ja vaikeasti työllistyviä ja osatyökykyisiä sekä maahanmuuttajataustaisia henkilöitä, eli tekee niin yhteiskunnallisesti kuin paikallisestikin merkittävää työtä, toteaa markkinointipäällikkö Niina Ollikka Suomalaisen Työn Liitosta.

  • Opetuspaikka:
  • Jatkuva haku
  • Hakuaika: -
  • Opetus alkaa:
Hae koulutukseen

Lue lisää

Kysy lisätietoa:

Sataedu yhteyshenkilö