Vanhustenviikko etsii ja tarjoaa onnenhetkiä

Julkaistu:

​Vanhustyön ongelmat ovat olleet näyttävästi viime vuosina otsikoissa. Vanhustyön kentältä kuuluu myös toisenlaisia ääniä. Hoitajat kertovat merkityksellisestä ja monipuolisesta työstä ja työpäivistä, jotka eroavat kohuotsikoista. Nämä hetket halutaan tuoda esiin alkaneella Vanhustenviikolla (4. – 11.10). Viikkoa vietetään teemalla: Onni on vanheta – Lyckan kommer med åldern.​

Veto- ja pitovoimaa kotihoitoon

Kuuden kehittämishankkeen yhteinen somehaaste pyrkii tekemään vanhustyön hyvää arkea näkyväksi ja lisäämään alan arvostusta. Yksi hankkeista on Satakunnan ammattikorkeakoulun koordinoima Veto- ja pitovoimaa kotihoitoon​, jossa Sataedu on mukana. Muina kumppaneina ovat Sasky ja Tampereen ammattikorkeakoulu.

Somehaasteessa alan opiskelijat ja vanhustyön ammattilaiset tuovat esiin myönteisiä asiaoita työstään tunnisteilla #onnihetki ja #vetovoimaa.

Onnen hetkiä herneenversoilla​

Sataedun vanhustyön erikoisammattitutkinnon tiimin opettajat käyvät teemaviikon aikana ilahduttamassa alueemme vanhuksia ja vanhustyön ammattilaisia, pienen tervehdyksen kera. Pussillinen herneitä tuo arkeen iloa yhdessä kylvämällä, herneenversojen kasvua seuraamalla sekä versoja maistelemalla.

Opettajamme vieraili myös Foibekartanossa.  Hernepussit ja kylvösuunnitelmat ilahduttivat asukas Leenaa ja hyvän elämän valmentaja Kirsiä.

  • Opetuspaikka:
  • Jatkuva haku
  • Hakuaika: -
  • Opetus alkaa:
Hae koulutukseen

Lue lisää

Kysy lisätietoa:

Sataedu yhteyshenkilö