TeknologiaTiistaina rakennetaan ura- ja opintopolkuja!

Julkaistu:
Satakunnan teknologia-alan koulutukset esillä SAMK Porissa 26.11. klo 10–18

Satakunnan TeknologiaTiistai 2019 -tapahtumassa on esillä maakunnan teknologia-alan koulutukset. Tapahtumassa on mahdollisuus tutustua alan koulutusmahdollisuuksiin sekä opinto- että urapolkuihin ammatillisista opinnoista aina AMK-tutkintoon asti.

Tiistaina 26.11.2019 klo 10–18 
SAMK Porin-kampuksen Agora-Sali
Satakunnankatu 23

Satakunnassa tarvitaan teknologia-alalle tekijöitä ja osaavista alan ammattilaisista on jo pula. Automaatio ja robotiikka ovat muuttaneet teknologia-alaa merkittävästi. Työ ja opiskelu alalla on erilaista kuin vuosikymmen sitten. Tapahtuman tavoitteena on kannustaa nuoria ja aikuisia hakeutumaan teknologia-alan töihin, uralle ja koulutukseen.

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä ammatillista koulutusta tarjoavat Sataedu ja Winnova sekä SAMK, Satakunnan ammattikorkeakoulu. Kolmen koulutuksen järjestäjän teknologia-alan asiantuntijatiimit rakentavat tapahtumaan opintopolkuja perustutkintokoulutuksesta aina työelämään asti. Tapahtumassa on mukana paikallisia teknologia-alan yrityksiä, joiden edustajat kertovat alan uramahdollisuuksista. Poluilla on toiminnallista ja osallistavaa ohjelmaa sekä arpajaisia että kilpailuja.

Ammatillinen perustutkinto on vahva valtti työelämässä. Ammatillinen perustutkinto antaa valmiudet hakeutua ja aloittaa työt teknologian parissa sekä yleisen jatko-opintokelpoisuuden alan ammattikorkeakouluopintoihin. Ammattikorkeakouluopinnot vahvistavat osaamista ja antavat pätevyyden hakea teknologia-alan vaativiin työ- ja suunnittelutehtäviin. Työkokemusta alan opiskelijat kartuttavat jo opiskeluaikanaan työelämä- ja harjoittelujaksoilla, mikä edistää heidän työllistymistään.

Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki alasta kiinnostuneet.  Tapahtumassa on mahdollisuus tutustua myös aikuisille suunnattuihin koulutuksiin.

Tapahtuman järjestämistä vauhdittaa LiVe, Lisää Vetovoimaa -hanke, jolla kehitetään teknologia-alojen vetovoimaisuutta. Lounais-Suomessa. Rahoittajana on Keski-Suomen ELY-keskus.

Lisätietoja ennen tapahtumapäivää ja tapahtuman aikana.

Tuija Kiviaho, tuija.kiviaho@samk.fi, puh.  044 710 3267

Sataedussa tapahtuman projektipäällikkö Pasi Kallioinen,  pasi.kallioinen@sataedu.fi,  puh. 040 199 4402

  • Opetuspaikka:
  • Jatkuva haku
  • Hakuaika: -
  • Opetus alkaa:
Hae koulutukseen

Lue lisää

Kysy lisätietoa:

Sataedu yhteyshenkilö