Taitaja2022 päättyi ja Taitaja-TV sulkeutui – iso kiitos elokuva- ja tv-tiimille jaetuista hetkistä

Julkaistu:

Sataedun elokuva- ja tv-alan tiimi mahdollisti neljän Taitaja-päivän aikana, että tapahtumapaikan ulkopuolellakin oli mahdollisuus päästä mukaan tapahtuman tunnelmaan ja jännitykseen. Elokuva- ja tv-alan opiskelijat, alumnit ja opettajat tuottivat tapahtuman aikana aamusta iltaan suoraa lähetystä sekä tallensivat kilpailutilanteita.

Opiskelijat kuvaavat Taitaja-tapahtuman studiossa käytävää keskustelua.

Lähetyksiä tai opiskelijoiden työskentelyä seuranneille kaikki näytti hyvin sujuvalta, ja sitähän se oli. Sen mahdollisti hyvä suunnittelu ja harjoittelu. Kuvauspaikkojen suunnitteluun ja rakentamiseen Karhuhallissa, West Areenalla ja Pelastusharjoitusalueella käytettiin paljon aikaa. Sen lisäksi Taitaja-TV:n studiotyöskentelyä harjoiteltiin etukäteen omalla studiolla.

Sataedun elokuva- ja tv-alan tiimi on luottoryhmä, joka on usean vuoden ajan ollut mukana muun muassa SuomiAreenan tuotannossa. Media-alan lehtori Frej Blomqvist on tyytyväinen nyt Porissa saavutettuihin hyviin tuloksiin, sillä helppoa se ei ollut.

– Tämä oli meille iso työ, jopa liian iso. Streamausten ja studiotyöskentelyn lisäksi opiskelijat kuvasivat jokaista viittäkymmentä lajia ja taltioivat kuusikymmentä haastattelua. Vaikka meillä on erittäin paljon kokemusta esimerkiksi SuomiAreenalta, niin tämä oli hyvin haastavaa. SuomiAreenalla olemme osa MTV3:n isoa tuotantoryhmää. Nyt olemme olleet omillamme ja vastuu niin kaluston kuin tiimin toimivuudesta ja riittävyydestä on ollut kokonaan meillä, Frej Blomqvist kertoo.

Kaksi opiskelijaa kuvaa pintakäsittelylajin kilpailutyötä.

Osaava tiimi ja hyvä asenne mahdollistivat onnistuneet kuvaukset. Nyt ryhmä vetää henkeä. Seuraavan kerran elokuva- ja TV-alan opiskelijat, alumnit ja opettajat ovat taas mukana SuomiAreenan tuotannossa heinäkuussa Porissa.

  • Opetuspaikka:
  • Jatkuva haku
  • Hakuaika: -
  • Opetus alkaa:
Hae koulutukseen

Lue lisää

Kysy lisätietoa:

Sataedu yhteyshenkilö