Sataedun opinto-ohjaajatiimille Hyvinvoinnin rakentaja -palkinto

Julkaistu:

Sataedun opinto-ohjaajien tiimi on palkittu Suomen ammatillisen koulutuksen kulttuuri- ja urheiluliiton, SAKU ry:n vuoden 2020 Hyvinvoinnin rakentajana. Nyt kahdeksatta kertaa myönnetty palkinto on tarkoitettu oppilaitoksissa hyvinvoinnin puolesta toimineelle henkilölle. Valinta osui nyt ensimmäistä kertaa hyvinvointia edistävälle tiimille.

Kuvassa: Piia Lahti (vas), Neene Honkavaara, Suvi Hyyrykoski, Johanna Rantalainen, Kaisa Kallio, Minna Takkunen ja Anne Puutio. Joukosta puuttuu Jukka Vierimaa.

Palkittu Neene Honkavaaran, Suvi Hyyrykosken, Kaisa Kallion, Piia Lahden, Anne Puution, Johanna Rantalaisen, Minna Takkusen ja Jukka Vierimaan opinto-ohjaajatiimi kehittää ja koordinoi Sataedussa tehtävää hyvinvointityötä yhteistyön voimaa ja toistensa vahvuuksia hyödyntäen. Tämä antaa hyvän pohjan koko henkilöstölle ylläpitää ja edelleen parantaa hyvinvointia yhdessä opiskelijoiden kanssa.

Sataedussa on pitkäjänteisesti kehitetty hyvinvoivaa oppimisympäristöä, ja yhteisöllinen hyvinvointityö on siinä keskeisessä roolissa. Tätä osaltaan todistaa myös toinen Sataeduun tullut Hyvinvoinnin rakentaja – palkinto. Vuonna 2016 palkinnon sai projektipäällikkö Riitta Hirsikoski.

Vuosikello antaa hyvinvointityön askelmerkit

Hyvinvointityö on sidottu Sataedussa ammatillisen koulutuksen tehtävään: tutkinnon suorittamiseen ja työllistymiseen. Yhteisöllistä hyvinvointityötä rytmittää SAKU ry:n kehittämä hyvinvoinnin vuosikello. Sen vaihtuvia teemoja ovat olleet muun muassa työllistymisen tukeminen, hyvä käytös ja toisten huomioon ottaminen työelämätaitona. Kuluvan lukuvuoden teemoina ovat moninaisuus ja kulttuurinen osaaminen, tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistäminen.  Teemojen ympärille rakennetaan vuosittain tapahtumia ja tilaisuuksia, joiden suunnitteluun ja toteutukseen myös Opiskelijakunta osallistuu.

 

  • Opetuspaikka:
  • Jatkuva haku
  • Hakuaika: -
  • Opetus alkaa:
Hae koulutukseen

Lue lisää

Kysy lisätietoa:

Sataedu yhteyshenkilö