Siirry sisältöön
Palaa takaisin Ajankohtaista listaukseen

Sataedulle ensi vuoden rahoitusta 20,9 miljoonaa

Sataedu on saanut opetus- ja kulttuuriministeriön rahoitusta ensi vuodelle 20, 9 miljoonaa euroa. Sataedun vuoden 2020 budjetti on tehty varovasti kuluvan vuoden budjetin mukaan, ja siksi odotettua suurempaan rahoitukseen ollaan erittäin tyytyväisiä. Koulutuksen järjestäjän viime vuonna saama rahoitus oli 19,1 miljoonaa euroa, minkä lisäksi ministeriö myönsi vielä loppuvuodesta lisärahoitusta puoli miljoonaa euroa.

Ammatillisen koulutuksen rahoitus koostuu perusrahoituksen lisäksi suoritettujen tutkinnon osien ja tutkintojen määrien mukaisesta suoritusrahoituksesta sekä työelämään tai jatko-opintoihin siirtyneiden valmistuneiden opiskelijoiden määrän mukaisesta vaikuttavuusrahoituksesta.

Satakunnan koulutuskuntayhtymän johtaja Matti Isokallio sanoo Sataedun saaman suoritus- ja vaikuttavuusrahoituksen määrän kertovan hyvästä työstä.

– Sataedun henkilökunta on tehnyt erittäin hyvää työtä. Opiskelijamme ovat valmistuneet odotetusti ja päässeet jatkamaan omaa uraansa työelämässä tai jatko-opintojen parissa. Nyt saamallamme rahoituksella pystymme edelleen vahvistamaan laadukasta opetus- ja ohjaustyötämme.


Palaa takaisin Ajankohtaista listaukseen