Sataedulaista osaamista Koti TV:ssä

Julkaistu:

​Ikäihmisille suunnatun Koti TV:n lähetyksissä on myös sataedulaista osaamista. Maanantaina 26.4. alkaneissa alueellisissa lähetyksissä esitetään muistisairaan ja omaishoitajan tarinan kertova Tukea kotiin -ohjelma. Puolisoiden yli viisikymmentä vuotta kestäneen ​ taipaleen rinnalla ohjelmassa kerrotaan Satakunnan alueella tarjottavista kotona asumista tukevista palveluista. Turun yliopiston KumppanuusAkatemia-hankkeen kanssa tuotetun ohjelman tekoon on osallistunut myös sosiaali- ja terveysalan lehtori Krista Toivonen.

– Olen tehnyt Satakunta DigiHealth -hankkeessa yhteistyötä KumppanuusAkatemia-hankkeen kanssa. Hankkeen ohjausryhmän lisäksi olen ollut palveluhakemiston työryhmässä. Palveluhakemisto on nyt avattu Tukea kotiin -sivustolle ja sen esiin nostamiseksi suunnittelimme noin 30 minuutin ohjelman, Krista Toivonen kertoo.

Ohjelmassa Krista Toivonen nostaa esille hyvinvointiteknologian tarjoamia mahdollisuuksia, kuten apuvälineitä. Tämä osa on kuvatta MeWet-kodissa Ulvilassa. Siellä kuvattiin myös omaishoitajayhdistyksen ja Muistiluotsin toimijoiden osuudet. Jos et tunne vielä MeWet-kotia, niin voit tutustua Sataedun Ulvilan toimipaikassa sijaitsevaan hyvinvointiteknologian tutkimus-, kehitys- ja oppimisympäristöön sen verkkosivuilta.

Tukea kotiin-ohjelmaa esitettään Koti TV:llä vain Satakunnan alueella arkisin klo 13.00–13.30 lähiviikkojen ajan.

  • Opetuspaikka:
  • Jatkuva haku
  • Hakuaika: -
  • Opetus alkaa:
Hae koulutukseen

Lue lisää

Kysy lisätietoa:

Sataedu yhteyshenkilö