Sataedulainen teko ja Pedagoginen teko -palkinnot jaettu

Julkaistu:

Sataedu palkitsi jälleen henkilökuntaa vuosittain jaettavilla Sataedulainen teko- ja Pedagoginen teko -palkinnoilla. Palkittuja juhlittiin 1.8. Huittisissa järjestetyssä Sataedun henkilöstön lukuvuoden avauksessa.

Vuoden Sataedulainen teko -palkinto jaettiin Ulvilan toimipaikan ravitsemispalvelujen tiimille.  Palkintoperusteina on se, että Ulvilan tiimi valmistaa maistuvaa ruokaa opiskelijoille ja henkilökunnalle taloudellisesti ja iloisella asenteella. Tiimi valmisti kouluruoan viime lukuvuonna myös Friitalan koulun väistötilojen koululaisille. Palkittuun tiimiin kuuluvat Sari Lamminen (vas.), Mari Kuha, Mari Hakanpää, Sirkka Heino ja Katja Knuuttila.

 

Pedagoginen teko -palkinnot jaettiin samassa tilaisuudessa äidinkielen lehtori Mari Ahvenjärvelle ja koulunkäynninohjaaja Erno Järvistölle. Äidinkielen opetusta uudistanutta Ahvenjärveä kiitetään innostavista ja kannustavista erilaiset oppijat huomioivista opetusmenetelmistä. Ahvenjärvi opettaa Sataedun Kankaanpään toimipaikassa. Kokemäellä työskentelevä Järvistö palkittiin Liikkuva koulu -hankkeen ja Työkykypassi-toiminnan tavoitteiden edistämisestä.

Sataedu on jakanut Pedagoginen teko ja Sataedulainen teko -palkintoja vuodesta 2015 alkaen. Vuoden pedagoginen teko nostaa esiin pedagogisia innovaatioita. Sataedulainen teko -palkinnolla puolestaan palkitaan Sataedun maineeseen, toiminnan sujuvuuteen, työhyvinvointiin, viestintään ja turvallisuuteen liittyviä tekoja ja asioita. Johtoryhmä päättää palkintojen saajista henkilöstön tekemien ehdotusten pohjalta. Palkinto on 200 euron saldon lisäys ePassiin joko Sportti&KulttuuriPassin tai HyvinvointiPassin puolelle.

  • Opetuspaikka:
  • Jatkuva haku
  • Hakuaika: -
  • Opetus alkaa:
Hae koulutukseen

Lue lisää

Kysy lisätietoa:

Sataedu yhteyshenkilö