Sataedu palkitsi työntekijöitään Pedagoginen teko ja Sataedulainen teko -palkinnot jaettu

Julkaistu:

Sataedu palkitsi perjantaina 27.8. omaa työtään ja työyhteisöään kehittäneitä työntekijöitään. Teko-palkinnot jaettiin nyt seitsemännen kerran. Sataedun johtoryhmä valitsee vuosittain Pedagoginen teko ja Sataedulainen teko -palkintojen saajat henkilökunnan ehdotusten perusteella. 

Pedagoginen teko -palkinto 2021

Vuoden pedagoginen teko -palkinto on myönnetty puhdistuspalvelualan lehtori Johanna Kienokoski-Saarelalle. Hänet palkittiin työelämän ja työnantajien kanssa yhteistyössä tehdystä opintoalan kehittämisestä.  Hän on myös jo vuosia kouluttanut etäyhteyksien kautta ja löytänyt tähän työhön luovasti uusia opetusmetodeja. Esimerkillistä sisäistä yrittäjyyttä omaava Johanna Kienokoski-Saarela käy myös malliksi siitä, miten laaditaan joustavia lukujärjestyksiä.

Sataedulainen teko -palkinnot 2021

Laatupäällikkö Tapio Hemiä on tehnyt pitkäjänteistä ja systemaattista työtä eri tehtävissä Sataedun hyväksi sen perustamisesta lähtien.Hänen vahva laatuosaamisensa on tukenut merkittävästi Sataedun johtamisjärjestelmän kehittämistä. Näistä ansioista hänelle myönnetään vuoden Sataedulainen teko -palkinto.

Atk-suunnittelija Pasi Holmströmille on myönnetty Sataedulainen teko -palkinto tunnustuksena esimerkillisestä työstä ja yhteisöllisyyden rakentamisesta. Valintaperusteluissa kiitosta saavat hänen valmiutensa auttaa ja toimia positiivisesti yhteistyössä aina yhteisön etua ajatellen. Hänen hyvä ja myönteinen asenne tarttuu muihin. 

Kukin palkittu sai palkinnokseen 200 euroa ePassiin.

  • Opetuspaikka:
  • Jatkuva haku
  • Hakuaika: -
  • Opetus alkaa:
Hae koulutukseen

Lue lisää

Kysy lisätietoa:

Sataedu yhteyshenkilö