Sataedu kouluttaa kausityöntekijöitä

Julkaistu:

​Sataedu tarjoaa uutta koulutusratkaisua helpottamaan kausityöntekijäpulaa. Uusi ammatillinen paikallinen tutkinnon osa (Kausityöntekijänä toimiminen, 15 osaamispistettä) on käytettävissä erilaisissa kausityötehtävissä. Tutkinnon osa on suunniteltu yhdessä TE-palveluiden ja alueen yrittäjien kanssa. Se mahdollistaa, että opiskelija voi osallistua erilaisiin kausitöihin ja liittää työn osaksi omaa tutkintoaan.

Tutkinnon osaa suorittaessaan opiskelija voi työllistyä joustavasti koulutussopimuksella tai oppisopimuksella. Oppisopimuksen edellytyksenä on vähintään 25 työtuntia viikossa ja työehtosopimuksen mukainen palkka. Sataedun ensimmäiset oppisopimukset kausityöntekijänä toimimiseen on jo kirjoitettu.

Sataedu voi tehdä oppisopimuksia myös sellaisille, jotka eivät opiskele tällä hetkellä. Oppisopimuksella työntekijät saisivat työehtosopimuksen mukaista palkkaa ja kausityön jälkeen työtodistuksen lisäksi todistuksen suoritetuista opinnoista. Oppisopimusmahdollisuus auttaa erityisesti maahanmuuttajataustaisia ja työttömiä työnhakijoita, joilla on edellisestä työjaksosta jo hieman aikaa.

  • Opetuspaikka:
  • Jatkuva haku
  • Hakuaika: -
  • Opetus alkaa:
Hae koulutukseen

Lue lisää

Kysy lisätietoa:

Sataedu yhteyshenkilö