Sataedu käyttää tulostuspaperit kahdesti aprillina- paperipulassa käyttöön myös kääntöpuoli

Julkaistu:

Maailman nykytilanne on aiheuttanut tulostustarvikepulan. Tulostimien värien ja papereiden hankinnassa on vaikeuksia. Tästä syystä tulostustarvikkeiden kulutusta pitää vähentää. Tulostuspapereiden säästämiseksi Sataedun kopiokoneisiin on laitettu 1.4.2022 arkistosta kertaalleen tulostettuja papereita.

Käyttäjiä pyydetään tarkkaavaisuuteen tulosteita lukiessaan. Papereissa voi olla myös reiät valmiina. Myös papereita koneeseen lisätessä pitää kiinnittää huomiota, että tulostus tapahtuu paperin tyhjälle puolelle. Tämän voi varmistaa kätevästi testitulosteella.

Kopiokoneen säiliöön lisätään jo käytettyjä tulostuspapereita uudelleen käyttöä varten.

Nanotekniikasta apua paperipulaan

Opetusteknologian tukihenkilöiltä saa nanotekniikkaan perustuvaa imupaperia, jolla tärkeimmistä tulosteista saa paperin taustapuolen tyhjennettyä. Kustannussyistä tätä toivotaan käytettävän vain tärkeimpiin tulosteisiin tai jos taustalla on tietosuojan alaista tietoa.

Mikäli tilanne vielä heikkenee, Sataedussa valmistaudutaan järjestämään paperinkeräyksiä. Uudelleen käytettäviä tulosteita pyritään hankkimaan ensisijaisesti henkilöstön ja yhteistyökumppanien kotitalouksista.

  • Opetuspaikka:
  • Jatkuva haku
  • Hakuaika: -
  • Opetus alkaa:
Hae koulutukseen

Lue lisää

Kysy lisätietoa:

Sataedu yhteyshenkilö