Sataedu ja SAMK Dubain maailmannäyttelyyn

Julkaistu:

Satakunnan ammattikorkeakoulu ja Satakunnan koulutuskuntayhtymä esittelevät koulutusosaamistaan Dubain maailmannäyttelyssä 20.10.2020–10.4.2021. Satakuntalaiset koulutuksen järjestäjät esittäytyvät Suomen paviljongissa EducationFinland-nimen alla kahdentoista muun koulutuksen järjestäjän ja alan yrityksen kanssa.

Satakunnan ammattikorkeakoulun rehtori, toimitusjohtaja Jari Multisillan mukaan osallistumalla Dubain maailmannäyttelyyn yhdessä Sataedun kanssa viemme suomalaista ja satakuntalaista koulutusosaamista maailmalle. //Satakunnan ammattikorkeakoulun rehtori, toimitusjohtaja Jari Multisillan mukaan yhteinen osallistuminen maailmannäyttelyyn vie suomalaista ja satakuntalaista koulutusosaamista maailmalle. Tavoitteena on saada lisää ulkomaisia tutkinto-opiskelijoita Satakuntaan. SAMKin strategian yhtenä keskeisenä tavoitteena on maakunnan kehityksen tukeminen lisäämällä kansainvälisiä osaajia.

– Pystymme yhdessä Sataedun kanssa tarjoamaan koulutuspolkuja ammatillisesta koulutuksesta korkeakoulututkintoihin. Uskon, että korkeatasoinen koulutusjärjestelmä, turvallinen yhteiskunta ja puhdas luonto houkuttelevat opiskelemaan ja työskentelemään Suomessa ja Satakunnassa, Multisilta kertoo.

Satakunnan koulutuskuntayhtymän johtaja Matti Isokallion mukaan Sataedulla ja SAMKilla on vahvaa yhteistyötä laajemminkin kansainvälisyydessä. Koulutusvienti on yksi yhteistyön muodosta. Mahdollisuus lähteä mukaan Dubain Expoon tuli Isokallion mukaan Sataedulle sopivaan aikaan.

– Sataedulla on jo kokemusta koulutusviennistä Kiinaan. On luontevaa, että etsimme uusia markkinoita. Vanhustyön osaaminen on vahvuutemme. Siinä meillä on sellaista osaamista, jota on luontevaa viedä maailmalle, Isokallio toteaa.

Dubain maailmannäyttelyyn on ilmoittautunut yli 190 maata. Tapahtuman tavoitteena on noin 25 miljoonaa kävijää, joista 70 prosenttia tulee Arabiemiraattien ulkopuolelta. Suomen pääteema Expossa on Sharing Future Happiness. Paviljonkirakennuksen teema keskittyy kiertotalouteen, kestävyyteen ja innovaatioihin.

  • Opetuspaikka:
  • Jatkuva haku
  • Hakuaika: -
  • Opetus alkaa:
Hae koulutukseen

Lue lisää

Kysy lisätietoa:

Sataedu yhteyshenkilö