Pedagoginen teko- ja Sataedulainen teko -palkinnot yhteispelin ja kehittämisen osaajille

Julkaistu:

Sataedu palkitsi keskiviikkona 1. kesäkuuta omaa työtään ja työyhteisöään kehittäneitä työntekijöitään. Teko-palkinnot jaettiin nyt kahdeksannen kerran. Sataedun johtoryhmä valitsee vuosittain Pedagoginen teko ja Sataedulainen teko -palkintojen saajat henkilökunnan ehdotusten perusteella. 

Vuoden 2022 Pedagoginen teko -palkinto

Kuljetusalan tiiminvetäjä Tero Urpilaiselle on myönnetty Sataedun vuoden 2022 Pedagoginen teko -palkinto. Palkintoperusteluissa kiitetään erityisesti sitä, miten Urpilainen on yhdistänyt Huittisten ja Kokemäen kuljetusalan tiimit. Toimintojen Huittisiin keskittämisen jälkeen hän on aktiivisesti osallistunut Huittisten uuden kiinteistön suunnitteluun. Luotsi-opettajana hän on tukenut muiden opettajien työtä vaivojaan säästelemättä.

Juha Levonen kuvasi palkitut Tero Urpilaisen (vas.) ja Petri Asikaisen. Tv- ja elokuva-alan tiimi ei päässyt osallistumaan palkintotilaisuuteen.

Vuoden 2022 Sataedulainen teko -palkinnot

Järjestelmäasiantuntija Petri Asikaiselle on myönnetty vuoden 2022 Sataedulainen teko -palkinto. Palkintoperusteissa kiitosta saa muun muassa hänen tekemänsä uraauurtava työ tietojärjestelmien yhdistämisessä ja tietojen muokkaamisessa hyödynnettävämpään muotoon. Yhteistyökykyinen Asikainen on aina valmis auttamaan ja ratkaisemaan järjestelmien käyttöön liittyviä ongelmia.

Toinen Sataedulainen teko -palkinto myönnettiin Sataedun Tv- ja elokuva-alan tiimille lehtori Frej Blomqvist, laitosmies Janne Moijanen ja lehtori Taru Tuomisto.  Kiitetty tiimi kouluttaa ja hoitaa kuvaukset eri tilanteissa joustavasti. Ammattitaitoinen ryhmä edustaa Sataedua esimerkillisesti erilaisissa tilaisuuksissa.  

  • Opetuspaikka:
  • Jatkuva haku
  • Hakuaika: -
  • Opetus alkaa:
Hae koulutukseen

Lue lisää

Kysy lisätietoa:

Sataedu yhteyshenkilö