Palkintoja toimintaa kehittäneille sekä osaamis- ja vastuullisuuslupaustiimeille

Julkaistu:

​Sataedulaisten innovatiivista työtä ja yhteisöä kehittävää osaamista palkittiin Harjavallassa 8.9. järjestetyssä henkilöstöpäivässä. Mukana henkilöstöpäivässä oli komeasti kaikkiaan 259 sataedulaista. Pedagoginen teko ja Sataedulainen teko -palkinnot nyt yhdeksännen kerran.

Sataedulaisten henkilöstöpäivä täytti Harjavalta-salin.

Pedagoginen teko -palkinto nostaa esiin pedagogisia innovaatioita. Sillä on vuosittain vaihtuva teema. Sataedulainen teko puolestaan nostaa esiin Sataedun maineeseen, toiminnan sujuvuuteen, työhyvinvointiin, viestintään ja turvallisuuteen liittyviä tekoja ja asioita. Ehdotuksia vuosittain palkittavista teoista voivat tehdä kaikki sataedulaiset. Palkintojen saajista päättää johtoryhmä.

Tähän mennessä Pedagoginen teko -palkinnon on saanut yhteensä yhdeksän henkilöä tai tiimiä. Vastaavasti Sataedulainen teko -palkinnon on saanut neljätoista henkilöä tai tiimiä.

Vuoden 2023 Teko-palkitut

Pedagoginen teko -palkitut

Pedagoginen teko -palkitut Janne Heikkilä ( vas.) ja Merja Tuomola.

Kuljetusalan lehtori Janne Heikkilä

Janne Heikkilä on ”polkaissut käyntiin” Sataedun logistiikka-alan koulutuksen Parkanossa ja kehittänyt sitä. Hänen työssään etusijalla ovat opiskelija ja tämän työllistyminen. Vahvalla itsenäisellä ja yrittäjämäisellä otteella työskentelevä Janne on ystävällinen, palveluhenkinen ja yhteistyökykyinen.

Oppisopimuskoordinaattori Merja Tuomola

Merja Tuomola on kehittänyt oppisopimuskoulutusta määrätietoisesti jo vuosikymmenien ajan. Hän vaikuttanut siihen, että Sataedu on arvostettu ja haluttu yhteistyökumppani. Merjan työn ansiosta Sataedulla on toimintamalli, jonka avulla koulutetaan sosiaali-, terveys- ja kasvatusalan ammattilaisia eri tutkintoihin ympäri Suomea.

Sataedulainen teko -palkitut

Sataedulainen teko -palkitut Pauliina Merikivi, Jaana Heikkilä ja Georgeta Mionea.

Hanketiimi hankesihteeri Jaana Heikkilä ja hankepäällikkö Pauliina Merikivi

Sataedun merkittävä ja laaja hanketoiminta on Pauliina Merikiven (vas.) ja Jaana Heikkilän vaikuttavan hankeosaamisen ansiota. Hankkeiden suunnittelu, toteutus ja arviointi hoituvat esimerkillisesti ja saumattomalla yhteistyöllä. Yhteistyökykyiset Jaana ja Pauliina jaksavat hienotunteisesti muistuttaa, kannustaa ja kiittää.

Laitoshuoltaja Georgeta Mionea

Georgeta Mionea (oik.) on ahkera ja kohtelias puurtaja, joka ei tee itsestään numeroa. Hän on aina ystävällinen, huomioiva ja erinomainen asiakaspalvelija.

Kohti kestävää kehitystä osaamis- ja vastuullisuuslupauksilla

Sataedun kestävän kehityksen ja vastuullisuuden osaamislupaukset ovat oppilaitoksen konkreettisia lupauksia opiskelijoille ja työelämälle. Kevään aikana Sataedussa tehtiin tutkintokohtaiset osaamislupaukset yhdeksälletoista perustutkinnolle. Osaamislupaus vastaa kysymykseen mitä tietoja, taitoja, asenteita ja valmiuksia opiskelija tarvitsee nyt ja tulevaisuudessa. Ne ohjaavat opettajien ja opiskelijoiden toimintaa ja niitä sovelletaan eri alojen tutkintovaatimusten mukaisesti. Muut tiimit tekivät vastaavasti omaan työhönsä liittyen vastuullisuuslupaukset.

Hyvistä osaamis- ja vastuullisuuslupauksista parhaimmat palkittiin nyt ensimmäistä kertaa jaetuilla Kettu-palkinnoilla. Satakunnan koulutuskuntayhtymän johtaja Matti Isokallio kertoi, että nyt palkittuja osaamislupauksia yhdistävän käytännöllisyys, selkeä toteuttamiskelpoisuus ja riittävä kunnianhimo.

Ajoneuvoalan tiimille myönnetään osaamislupaus palkinto.

Ajoneuvoala vastaanotti Kettu-palkintonsa johtaja Matti Isokalliolta.

Logistiikan tiimi palkitaan osaamislupauksestaan.

Logistiikan osaamislupauksen tehnyt tiimi sai tykyrahan lisäksi muiden tavoin Kettu-karkkeja kehitysjohtaja Maiju Saloselta.

Puhdistuspalveluiden tiimi palkitaan vastuullisuuslupauksestaan.

Vastuullisuuslupauksen Kettu-palkinnon sai puhdistuspalveluiden tiimi.

Kuvat: Juha Levonen

  • Opetuspaikka:
  • Jatkuva haku
  • Hakuaika: -
  • Opetus alkaa:
Hae koulutukseen

Lue lisää

Kysy lisätietoa:

Sataedu yhteyshenkilö