Paljon hyvää työtä – paljon Sataedun Teko-palkittuja

Julkaistu:

Sataedu palkitsi tänään omaa työtään ja työyhteisöään kehittäneitä työntekijöitään. Sataedun johtoryhmä valitsee vuosittain Pedagoginen teko ja Sataedulainen teko -palkintojen saajat henkilökunnan ehdotusten perusteella. Teko-palkinnot jaettiin nyt kuudennen kerran.

Vuoden pedagoginen teko nostaa esiin pedagogisia innovaatioita. Vuoden sataedulainen teko puolestaan nostaa esiin Sataedun maineeseen, toiminnan sujuvuuteen, työhyvinvointiin, viestintään ja turvallisuuteen liittyviä tekoja ja asioita.

Pedagoginen teko 2020 -palkinto myönnettiin Sataedun koulutuspalveluiden ja opiskelijapalveluiden henkilöstölle. Koronapandemia pakotti Sataedun opetuksen ja ohjauksen muuttamaan toimintaansa erittäin nopeasti. Koulutus- ja opiskelijapalvelut pystyivät vastaamaan muutokseen poikkeuksellisen nopeasti ja opiskelijan opetus ja tuki pystyttiin varmistamaan niin hyvin kuin mahdollista. Sataedun koulutus- ja opiskelijapalveluiden henkilöstö osoitti erinomaista kykyä etsiä luovia ja tehokkaita ratkaisuja opintojen tueksi ja etenemisen varmistamiseksi.

Vuoden sataedulainen teko 2020 -palkinnot myönnettiin johdon assistentti Enni Heikintalolle ja opiskelijapalvelupäällikkö Kristiina Salmelle.

Enni Heikintalo saa kiitosta erinomaisesta palveluasenteestaan ja Sataedu-henkeä luovasta ystävällisyydestään. Hänen sujuva ja tehokas työote varmistaa erinomaisen tuloksen.

Kristiina Salmi on ollut luomassa yhteistä Sataedua sen alusta asti. Palkintoperusteet kuvaavat hänet opiskelijahuollon rakentajana ja siltojen luojana.

  • Opetuspaikka:
  • Jatkuva haku
  • Hakuaika: -
  • Opetus alkaa:
Hae koulutukseen

Lue lisää

Kysy lisätietoa:

Sataedu yhteyshenkilö