Oppisopimuskoulutusviikko, tekijätyyppien juhlaviikko

Julkaistu:

Valtakunnallinen Oppisopimusviikko 5.–11.10. juhlistaa nyt neljännen kerran tekijöitä ja tekemällä oppimista. Oppisopimus on työelämälähtöinen tapa opiskella ammatti, vaihtaa alaa, saada todistus omasta osaamisesta, jatkaa loppuun kesken jääneitä opintoja tai hankkia lisäkoulutusta. Siis vallan mainio mahdollisuus kaikille yli 15 vuotiaille.

Sen lisäksi, että yritys voi oppisopimuksella kouluttaa uuden tai jo töissä olevan työntekijänsä, se tarjoaa myös yrittäjälle tai yritysjohdolle mahdollisuuden oman osaamisensa kehittämiseen. Oman alansa tietojen päivittämisen lisäksi tähän tarjoavat mahdollisuuksia myös yrittäjyyden, liiketoiminnan ja johtajuuden ammatti- ja erikoisammattitutkinnot.

Oppisopimuksen suosio edelleen kasvussa

Juhlimme juhlaviikkoa työn merkeissä. Sataedussa opiskelee parhaillaan yli 850 oppisopimusopiskelijaa. Heistä pääosa, noin 690 on Hyvinvointi-alalla. Myös muilla aloilla oppisopimuksella suoritettavien tutkintojen tai tutkinnon osien määrä on kasvussa.

Oppisopimustemme pituudet vaihtelevat kuukaudesta kahteen ja puoleen vuoteen. Sopimukset ovat yksilöllisiä ja opiskelijan sekä työnantajan tarpeiden mukaisia.

Tutustu Sataedun tarjoamiin oppisopimuskoulutusmahdollisuuksiin. Täältä löydät tietoja sekä yhteystiedot olitpa sitten kiinnostunut opiskelija tai työnantaja.

 

 

 

  • Opetuspaikka:
  • Jatkuva haku
  • Hakuaika: -
  • Opetus alkaa:
Hae koulutukseen

Lue lisää

Kysy lisätietoa:

Sataedu yhteyshenkilö