Opiskelijoiden rokotukset jatkuvat -tutustu myös turvallisen opiskelun ohjeisiimme

Julkaistu:

Sataedu aloitti PoSan kanssa yhteistyössä opiskelijoiden rokotukset elokuun puolivälissä Kankaanpään toimipaikassamme. Pian tämän jälkeen Kessote aloitti rokotukset Harjavallan ja Kokemäen toimipaikoissa. Porin perusturva puolestaan mahdollisti halukkaiden, vielä rokottamattomien opiskelijoidemme rokottamisen Ulvilassa.

Opiskelijat ovat saaneet lisätietoja rokotusmahdollisuuksista Wilmasta. Sataedu kannustaa kaikkia ottamaan rokotukset. Oppilaitoksella rokotetuille on tarjottu piikin päälle pullakahvit.

Terveydenhoitaja Pia Rajala kertoo rokotteesta ensimmäisten joukossa rokotetulle opiskelijalle. Kuva: Juha Levonen
Kuva: Juha Levonen

Turvataan näin yhdessä terveys ja lähiopetus

Toimimme yhdessä terveysturvallisesti alueellisen tartuntatautien torjuntaryhmän (ATTR) suosituksia ja aluehallintoviraston (AVI) määräyksiä noudattaen, jotta pystymme jatkamaan lähiopetusta. Jatkamme maskin käyttöä ATTR:n 30.9. alueellisen tartuntatilanteen vuoksi antamien suositusten mukaisesti. Käytämme maskia kaikissa opetustilanteissa. Maskin käyttö, terveysturvallisuusohjeet ja vastuullinen toiminta koskevat myös jo rokotettuja.

THL:n ohjeiden mukaiset turvavälit ja muut turvalliset toimet, kuten käsi- ja yskimishygienista huolehtiminen korostuvat esimerkiksi ruokailussa ja niissä tilanteissa, joissa henkilö ei voi terveyssyistä käyttää maskia.

Kannustamme jokaista ottamaan rokotuksen, jotta lähiopetus olisi mahdollista jatkossakin. Tiedotamme opiskelijoille toimipaikoilla järjestettävistä koronarokotuksista Wilmassa. 

Kokoontumisrajoitukset sekä tilojen käyttö

Korona-ajan kokoontumisrajoitukset eivät koske oppilaitoksissa annettavaa opetusta. Muuten noudatamme tilojen käytössä alueellisen tartuntatautien torjuntaryhmän ​suosituksia.

Sataedun liikunta- ja muut tilat ovat nyt rajoituksia edeltäneeseen tapaan urheiluseurojen ja muiden toimijoiden vuokrattavissa ja käytettävissä. Vastuu toiminnan terveysturvallisuudesta on tilat vuokranneella toiminnan järjestäjällä.   

Koronatiedotus

Seuraamme alueellisen tartuntatautien torjuntaryhmän, hallituksen ja AVIn suosituksia ja määräyksiä ja linjaamme toimintaamme siten. 

Tiedotamme opiskelijoille ja huoltajille toimipaikkakohtaisesti Wilmassa, henkilöstölle intranetissä ja täällä verkkosivuilla kaikille toiminnastamme kiinnostuneille.

Pidetään huolta toisistamme!

  • Opetuspaikka:
  • Jatkuva haku
  • Hakuaika: -
  • Opetus alkaa:
Hae koulutukseen

Lue lisää

Kysy lisätietoa:

Sataedu yhteyshenkilö