Hyvinvointiteknologiamessut tarjoaa alan uutuuksia verkossa 9. ja 10.11.

Julkaistu:

Hyvinvointiteknologiamessut esittelee monipuolisesti teknologian ja digitaalisten palveluiden alan uusia innovaatioita 9. ja 10. päivä marraskuuta. Nyt toisen kerran järjestettävä tapahtuma on siirretty koronapandemian vuoksi verkkoon. Se mahdollistaa myös aiempaa suuremman osallistujajoukon.

– Tavoittelemme verkkotapahtumalla laajaa osallistujajoukkoa eri puolilta maata. Monipuolinen ohjelmakokonaisuutemme tarjoaa innostavia vinkkiä muun muassa sote-palveluiden kehittämiseen. Uutuutena tapahtumassa ovat iltaextrat, joissa syvennytään teknologiatarjontaan terveyden ja hyvinvoinnin sekä työ- ja toimintakyvyn näkökulmista, kertoo Satakunta DigiHealth -hankkeen projektipäällikkö Niina Holappa Prizztechistä.

Tapahtuma on kohdennettu sosiaali- ja terveysalan asiantuntijoille, henkilöstölle, tutkijoille, opettajille ja opiskelijoille sekä kaikille aiheesta kiinnostuneille. Tapahtuman ohjelma löytyy kokonaisuudessaan Hyvinvointiteknologiamessujen nettisivuilta. Tapahtumaan osallistuminen on maksutonta, mutta edellyttää ilmoittautumista.

Tapahtuman kumppanina toimii STM:n ja THL:n koordinoima HyteAiro-ohjelma. Messuosallistujat pääsevät tutustumaan tapahtumassa muun muassa HyteAiro-ohjelman tuottamaan Virtuaaliälykotiin (Virtual Smart Home).

Hyvinvointiteknologiamessujen järjestäjinä toimivat Prizztech Oy, Sataedu, Satakunnan ammattikorkeakoulu, Satasairaala, Tampereen yliopisto ja WinNova.

  • Opetuspaikka:
  • Jatkuva haku
  • Hakuaika: -
  • Opetus alkaa:
Hae koulutukseen

Lue lisää

Kysy lisätietoa:

Sataedu yhteyshenkilö