Hyvinvointi-opintoala palkitsi aktiiviset oppisopimusopiskelijat ja -toimijat

Julkaistu:

Sataedussa opiskelee parhaillaankin yli tuhat oppisopimusopiskelijaa. Enemmistö heistä opiskelee sosiaali- ja terveys- tai kasvatusaloilla. Nyt seitsemättä kertaa järjestettävä valtakunnallinen oppisopimusviikko muistuttaa taas hyvästä mahdollisuudesta opiskella ammattiin, lisätä ammatillista osaamista tai rekrytoida uutta työvoimaa.

Hyvinvointi-opintoala on jo pitkään palkinnut teemaviikolla oppisopimusopiskelijoitaan ja yhteistyökumppaneitaan. Laajasta, ahkerasta ja yhteistyötekevästä joukosta oli jälleen vaikea valita palkittavat. Vuoden 2023 oppisopimusviikon palkinnot saivat kaksi oppisopimusopiskelijaa, yksi työpaikkaohjaaja sekä työpaikka ja sen esihenkilö.

Vuoden 2023 oppisopimuspalkitut

Oppisopimusopiskelija Kay Uy ja työpaikkaohjaaja Susanna Tenho.

Oppisopimusopiskelija Kay Uy ja työpaikkaohjaaja Susanna Tenho (kuvassa yllä)

Työpaikka Attendo Helinä Oy, Kuninkaanhaka, Pori

Perustelut:

Kay on opiskelijana aktiivinen, tekee innostuneesti opintojaan ajallaan. Hyviä arvosanoja saanut Kay on pidetty ja idearikas opiskelija.

Hyvän oppisopimusopiskelijan rinnalla on tietenkin myös hyvä työpaikkaohjaaja.

Työpaikkaohjaajaohjaaja Susanna Tenho ollut Kayn ohjaaja alusta alkaen. Hän on hyvä, pätevä ja motivoitunut ohjaaja, joka myös itse opiskelee ja kehittää osaamistaan.

Palkittu Johanna Syrilä palkintotarjoittimensa kanssa.

Oppisopimusopiskelija Johanna Syrilä (kuva yllä)

Työpaikka Säkylän kunta, Päiväkoti Onnimanni

Perustelut:

Johanna on tunnollinen ja ahkera opiskelija. Hän on aktiivinen ja on hoitanut kaiken ajallaan. Myös ammatillinen kehittyminen ollut huimaa lasten ja nuorten osaamisalan opintojen aikana. Hän on rohkaistunut, ja ammatillinen identiteetti vahvistunut merkittävästi.

Attendo Friitalan Palvelukodin esihenkilö Marjo Ruohoneva

Oppisopimustyöpaikka ja esihenkilö Marjo Ruohoneva (kuva yllä)

Attendo Friitalan Palvelukoti Oy, Ulvila

Perustelut:

Työpaikalle on aina helppo mennä ja vierailut sujuvat mutkitta. Vastaanotto Attendon Friitalan Palvelukodissa on ollut aina hyvä. Vaikka esihenkilö olisi poissa, on paikalla ollut aina valmiina henkilö, joka ottaa vastaan. Oppisopimusopiskelijat on otettu hyvin vastaan ja heidän ohjauksensa sekä työllistymisensä ovat sujuneet hyvin.

  • Opetuspaikka:
  • Jatkuva haku
  • Hakuaika: -
  • Opetus alkaa:
Hae koulutukseen

Lue lisää

Kysy lisätietoa:

Sataedu yhteyshenkilö