Ammatillinen koulutus ja sataedulaiset vahvasti mukana SuomiAreenassa

Julkaistu:

Sataedun asiantuntijat ja opiskelijat ovat hyvin edustettuina Porissa 25.6. alkavan SuomiAreenan keskusteluissa. Erityisesti torstai 27.6. tarjoaa runsaan kattauksen ammatillisen koulutuksen kentältä. Tässä muutama vinkki laajasta ohjelmasta.

Sataedun oma keskustelu, Pidetään nuoret kyydissä, torstaina 27.6. kello 18 Porin kaupungintalon pihalla. Yhä enemmän ammatinvalinnassa, opiskelussa ja työelämään siirtymisessä tarvittavasta opiskelijoiden ohjauksesta keskustelevat työelämää edustava koulutuspäällikkö Teija Auramaa (Kuljetusliike Auramaa), tutkijayliopettaja, dosentti Jaakko Helander (HAMK), rehtori Anne Laine (Sataedu) ja opiskelijakunnan pj. Hanna Luhta (Sataedu).

Torstaina 27.6. kello 16 Ammattiosaamisen kehittämisyhdistys, Amke ry ja SkillsFinland ry etsivät osaajapulaan ratkaisuja. Porin kaupungintalon lavalla ovat Sataedun johtaja Matti Isokallio ja ajoneuvoalan opiskelija, Sataedun opiskelijakunnan hallituksen jäsen Kristiina Hellsten. Muita keskustelijoita ovat toimitusjohtaja Pekka Ekberg (Fiblon Oy), toiminnanjohtaja Maria Ekroth (Skills Finland ry), toimitusjohtaja Veli-Matti Lamppu (Amke ry), merkonomi, yrittäjä Joseph Munyandamutsa (Ammattiopisto Tavastia) ja mediapalvelujen toteuttaja Saga Naumanen (Ammattiopisto Luovi).

Jo näitä aiemmin eli keskiviikkona 26.6. kello 15 Eetunaukion lavalla ovat nuoret opiskelijat äänessä. Kansallisen koulutuksen arviointikeskuksen, Karvin keskustelun aiheena on tuolloin  Nuoret kestämättömän kehityksen maailmassa.  Sataedusta mukana on media-alan opiskelija Jade Walther.  

Sataedulaista osaamista myös lavojen edessä

Sataedun elokuva- ja tv-alan henkilöstö ja opiskelijat kuvaavat ja striimaavat aiempien vuosien tapaan SuomiAreena-viikolla ja näin osaltaan mahdollistavat keskustelut ja niiden katsomisen myös myöhemmin MTV Katsomosta.

  • Opetuspaikka:
  • Jatkuva haku
  • Hakuaika: -
  • Opetus alkaa:
Hae koulutukseen

Lue lisää

Kysy lisätietoa:

Sataedu yhteyshenkilö