Mainio-päivän 5.9. koulutus- ja työllisyysmessut Sataedu Kankaanpäässä

Julkaistu:

Sataedu järjestää Yrittäjän ja Mainion päivänä 5.9. kaikille avoimet Kankaanpään koulutus- ja työllisyysmessut. Kello 10 – 18 järjestettävässä tapahtumassa on mukana alueen työelämän asiantuntijoita ja työvoimaa tarvitsevien yritysten edustajia sekä koulutuksen järjestäjiä.

Sataedussa voi tutustua oppimisympäristöihin ja opiskeluun. Extrakohteena tänä vuonna on rakennusalan pian valmistuva omakotitalo. Rakennuskohteessa pääsee tutustumaan nykyaikaiseen rakentamiseen ja nuorten taitajien osaamiseen. Niin Sataedun opetustilat kuin Kaivolankatu 9 sijaitsevan rakennuskohteen ovet ovat avoinna kello 18 asti.

Pitkin päivää ohjelmassa on koulutuksen ja työelämän asiantuntijoiden haastatteluja ja puheenvuoroja.  Opintoaloilla on erilaista ohjelmaa, muun muassa liikenneturvallisuusasiaa ja verenpainemittauksia. Opetusravintola Hovi ja opetuskahvila Hovinarri huolehtivat herkuillaan siitä, ettei yleisölle tule nälkä tai jano.

Kannattaa tulla katsomaan, mitä uusia vaihtoehtoja omalle tulevaisuudelle on tarjolla!

Näytteilleasettajille tiedoksi

Tarjoamme työntekijöitä etsiville yritykselle maksutta messutilaa rekrytointia ja toimintansa esittelyä varten. Lisätietoja Petri Tyrköltä, puh. 040 199 4260.

Tapahtuman pääteeksi Kohti monikulttuurista työyhteisöä -seminaarisarjan avaus

Seminaarisarja antaa ajankohtaista tietoa rekrytoinnin tukimuodoista ja viranomaisten vinkkejä rekrytointiprosessiin. Keskustelua käydään riittävästä suomen kielen taidosta ja työpaikan käytänteistä, kun työntekijöillä on erilaisia kieli- ja kulttuuritaustoja. Puheenvuoroista vastaavat muun muassa TE-palvelut, Kankaanpään kaupunki, hankehenkilöstö sekä työelämän edustajat.

Tutustu seminaarin sisältöön ja ilmoittaudu!

  • Opetuspaikka:
  • Jatkuva haku
  • Hakuaika: -
  • Opetus alkaa:
Hae koulutukseen

Lue lisää

Kysy lisätietoa:

Sataedu yhteyshenkilö