Ravintolan asiakaspalvelun osaamisala

Tarjoilijan ammattitaitoa vahvistava osaamisala kehittää opiskelijan tietotaitoa ja valmiuksia suorittaa Ravintolan asiakaspalvelun ammattitutkinto, tarjoilija tai tutkinnon osia.

Ravintolan asiakaspalvelun osaamisalalta valmistuu ammattitaitoisia tarjoilijoita. Tarjoilijan työtehtäviin kuuluvat erilaiset ravintolan asiakaspalvelu- ja myyntitehtävät. Ammatti sopii hyvin palveluhaluisille, joustaville ja omatoimisille henkilöille. Hyvästä kielitaidosta on etua työssä.

Opiskelu

Opiskelu on joustavaa ja jokaiselle opiskelijalle tehdään henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS). Suunnitelmassa huomioidaan aikaisempi työkokemus, osaaminen ja koulutus. Koulutus kestää yleisesti noin vuoden verran, mutta kesto vaihtelee opiskelijan suunnitelman mukaan.

Käytännön opetus järjestetään opetusravintolassamme Sataedu Hovissa Kankaanpäässä ja ravintola-alan yrityksissä. Sataedun hyvä yhteistyöverkosto takaa opiskelijoillemme monipuoliset oppimisympäristöt. Opetukseen kuuluu myös teoriaopintoja.

Opinnot voi aloittaa joustavasti.

Koulutuksen sisältö:

Pakolliset tutkinnon osat (85 osp)
Ravintolan tarjoilutyössä toimiminen, 40 osp
Ruokaravintolassa toimiminen, 45 osp

Valinnaiset tutkinnon osat (35 osp)
Cocktailbaarissa toimiminen, 35 osp
Juhlapalvelussa toimiminen, 20 osp
Henkilöstöravintolassa toimiminen, 20 osp
Kahvilan asiantuntijana toimiminen, 35 osp
Olutravintolassa toimiminen, 35 osp
Ravintolan tuotteen kehittäminen, 15 osp
Tilaustarjoilussa toimiminen, 20 osp
Viinibaarissa toimiminen, 35 osp
Ammatillinen tutkinnon osa ammatillisesta perustutkinnosta, toisesta ammattitutkinnosta tai erikoisammattitutkinnosta (10-15 osp)

Haluatko hakea heti?

Tarjoilijan ammattitutkintoon on jatkuva haku. Tutkinnon hinta on 300 euroa. Ilmoittautuminen koulutukseen on sitova. Opiskelijamaksua ei palauteta, jos opiskelija keskeyttää koulutuksen.

Koulutus on oppisopimusopiskelijoille maksutonta, myös yrittäjän oppisopimuksella.

  • Opetuspaikka:
  • Jatkuva haku
  • Hakuaika: -
  • Opetus alkaa:
Hae koulutukseen

Lue lisää

Kysy lisätietoa:

Sataedu yhteyshenkilö