Opiskelijan poissaolohakemus – huoltajan puolto

Ennakkoon tiedossa olevista poissaoloista on aina sovittava vastuuopettajan kanssa. Alle viikon poissaoloista sovitaan suullisesti vastuuopettajan kanssa. Viikon ja yli viikon poissaolot myöntää koulutuspäällikkö ja poissaololupa haetaan web-Wilman lomakkeella.

Hakemus menee vastuuopettajan kautta koulutuspäällikön päätettäväksi. Opiskelijaa edellytetään sopimaan HOKS-keskustelussa vastuuopettajan kanssa, miten poissaolon aikainen osaamisvaje täytetään. Opiskelija tiedottaa poissaolostaan kaikkia häntä ohjaavia opettajia Wilma-viestillä tai suullisesti.

Opiskelijan osuus

Opiskeli aloittaa poissaolohakemuksen tekemisen omassa web-selain Wilmassa Hakemukset ja päätökset-valikosta ja valitsee sivun oikeasta yläkulmasta Tee uusi hakemus; Poissaolohakemus – opiskelija. Jos Hakemukset ja päätökset-valikkokohta ei näy sinisellä rivillä se löytyy kolmen pisteen (…) takana.

Täytä avautuvaan sivuun poissaolon tiedot. Ennen poissaolohakemuksen tekemistä on syytä selvittää opettajien kanssa poissaolon vaatimien tehtävien tekeminen ja osaamisvajeen täyttäminen.

Valitse vastuuopettajasi poissaolohakemuksen käsittelijäksi – hän välittää hakemuksen tarkastuksen jälkeen koulutuspäällikölle.

Opiskelijan osuuden tallennuksen jälkeen huoltaja voi tehdä omilla Wilma-tunnuksilla puollon hakemukseen. Puollon tekevän huoltajan tiedot tallentuvat lomakkeelle.

Tallenna lomake lopuksi.

Huoltajan puolto hakemukselle

Huoltajalla on mahdollisuus antaa puolto poissaolohakemukselle.

Huoltaja kirjautuu tunnuksillaan selaimella Web-Wilmaan ja valitsee valikosta Hakemukset ja päätökset-kohdan. Jos Hakemukset ja päätökset-valikkokohta ei näy sinisellä rivillä se löytyy kolmen pisteen (…) takana.

Hakemukset ja päätökset valikon Avoimet hakemukset-kohdasta löytyy opiskelijan aloittama poissaolohakemus. Huoltaja avaa sen klikkaamalla POIS Poissaolohakemus-kohtaa.

Poissaolohakemus otetaan muokkaukseen näytön oikeasta yläkulmasta Lomakkeet-kohdasta. Valitse Poissaolohakemuksen puolto – HUOLTAJA.

Huoltaja kirjoittaa puollon ja rastittaa kentän Huoltajan puoltama hakemus (alle 18v opiskelijalle)

Tallenna lomake lopuksi.

Seuraavaksi vastuuopettaja siirtää hakemuksen koulutuspäällikölle joka päättää poissaolosta.

Sekä huoltaja ja opiskelija näkevät päätöksen Hakemukset ja päätökset-valikosta.

  • Opetuspaikka:
  • Jatkuva haku
  • Hakuaika: -
  • Opetus alkaa:
Hae koulutukseen

Lue lisää

Kysy lisätietoa:

Sataedu yhteyshenkilö