Talonrakennusalan erikoisammattitutkinto

Talonrakennusalan erikoisammattitutkinto sopii erittäin kokeneille talonrakennusalan ammattilaisille, kuten kirvesmiehille, muurareille, laatta- tai sementtimiehille, elementtiasentajille ja osaamiseltaan monipuolisille rakennusmiehille.

Talonrakennusalan erikoisammattitutkinnon suorittaja voi suuntautua työryhmän- ja ammatinohjaukseen, erikoistua oman ammatin syvälliseen hallintaan tai laaja-alaiseen osaamiseen.

Talonrakennuksen erikoisammattitutkinnon suorittanut osaa toimia työkunnan etumiestehtävissä. Hän voi työskennellä uudis- tai korjausrakennustyömailla työtehtävissä, jotka vaativat erityistä ammatti-, suunnittelu- ja soveltamistaitoa ja joihin liittyy suuri vastuu.

HAKEUTUMINEN
Koulutukseen on jatkuva haku.

OPINTOJEN SISÄLTÖ
Talonrakennusalan erikoisammattitutkinnon laajuus on 180 osaamispistettä. Tutkinto muodostuu pakollisista tutkinnon osista (120 osp) ja valinnaisesta tutkinnon osasta (60 osp).

Lisätietoa erikoisammattitutkinnon tutkinnon perusteista löydät osoitteesta:
https://eperusteet.opintopolku.fi/#/fi/esitys/3855074/reformi/tiedot

HENKILÖKOHTAINEN SUUNNITELMA JOKAISELLE OPISKELIJALLE
Jokaiselle opiskelijalle tehdään henkilökohtainen opiskelusuunnitelma opintojen alkaessa. Suunnitelma tehdään yhteistyössä opiskelijan kanssa ja siinä huomioidaan opiskelijan aiemmin hankkima osaaminen, elämäntilanne ja opiskeluvalmiudet.

  • Opetuspaikka:
  • Jatkuva haku
  • Hakuaika: -
  • Opetus alkaa:
Hae koulutukseen

Lue lisää

Kysy lisätietoa:

Sataedu yhteyshenkilö