Liiketoiminnan ammattitutkinto, taloushallinnon osaamisala

Hae koulutukseen

Koulutus on tarkoitettu taloushallinnon eri tehtävissä, kuten laskutuksessa ja reskontrassa, kirjanpidossa tai palkanlaskennassa työskenteleville tai näihin tehtäviin haluaville. Koulutus päivittää opiskelijan tietoja, vahvistaa ammatillista osaamista sekä mahdollistaa liiketoiminnan ammattitutkinnon suorittamisen.

Koulutus sisältää työssäoppimista, lähiopetusta oppilaitoksessa ja etäopiskelua. Lähiopetuksessa opiskellaan laskutusta, kirjanpitoa, tilinpäätösten tekemistä ja palkanlaskentaa. Lähipäiviin voi osallistua sen mukaan, mitä tutkinnon osia on valittu.

Jokaiselle opiskelijalle tehdään henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma, jonka perusteella opiskelun kesto määräytyy. Mikäli tutkinnon suorittaja on taloushallinnon ammattilainen, hän voi suorittaa tutkinnon ilman valmistavaa koulutusta. Liiketoiminnan ammattitutkinto antaa yleisen jatko-opintokelpoisuuden.

Opinnot toteutetaan monimuotoisesti, lähipäiviä on keskimäärin 1 päivä/viikko. Opiskelija voi osallistua lähiopetuspäiviin valintansa mukaisesti Kankaanpäässä tai Ulvilassa.

Opiskelija saa myös henkilökohtaista ohjausta tarpeensa mukaan.

Rahoitusmahdollisuudet:
työttömyysetuus
omaehtoinen koulutus
henkilöstökoulutus
oppisopimus

Oppisopimuskoulutus on opiskelijalle maksutonta.

Kysy lisää toteuttamistavoista ja -aikatauluista.

Ilmoittautuminen koulutukseen on sitova. Opiskelijamaksua ei palauteta, jos opiskelija keskeyttää koulutuksen.

  • Opetuspaikka:
  • Jatkuva haku
  • Hakuaika: -
  • Opetus alkaa:
Hae koulutukseen

Lue lisää

Kysy lisätietoa:

Sataedu yhteyshenkilö